Annons
BAAAM listar: Snyggaste klänningarna på Grammy Awards 2012
 

BAAAM listar: Snyggaste klänningarna på Grammy Awards 2012

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Rihanna och Katy Perry visade bar hud på Grammy Awards 2012.

Rihanna och Katy Perry visade bar hud på Grammy Awards 2012.

Delar av Baaams redaktion har här valt ut sina klänningsfavoriter på Grammy Awards 2012. Klicka på bilderna om du vill se dem större!

Chefredaktör Charlotta Flinkenbergs favoriter på Grammy Awards 2012.

Chefredaktör Charlotta Flinkenbergs favoriter på Grammy Awards 2012.

Chefredaktör Charlotta Flinkenberg:

  • Tamara Braun: – Elegant, Kleinblå asymmetri med wow-slits i sidan som visade hennes vackra bara ben och tjusiga heels när hon gick. Snyggt att kontrastera med de turkosgröna örhängena. Men jag hade valt en roligare clutch.
  • Jessie J: – Klänningen i sjöjungfrumodell från Julien MacDonald undviker att bli slätstruken på grund av det spegelliknande silvermaterialet som skapar rätt sorts karaktär åt Jessies coola attityd. Hon ser ut som en discokula-fashionista – och vad fin hon är i lugg!
  • Rihanna: – Sexig och svårburen Giorgio Armani-klänning som Rihanna mästrar snyggt. Om du tycker att den är urringad fram är det inget emot hur djupt skuren den är i ryggen! Balanseras fint med enkla guldaccessoarer. Trollet Rulle-håret med utväxt är inte riktigt min favorit men klänningen är stunning.
Modechef Hulda Anderssons favoriter på Grammy Awards 2012.

Modechef Hulda Anderssons favoriter på Grammy Awards 2012.

Annons

Modechef Hulda Andersson:

  • Taylor Swift: – En minst sagt “prålig” klänning som balanserar på den hårfina gränsen mellan att bli för mycket glitter-sprakande och “over-the top”. Jag tycker ändå att countrypinglan Taylor är väldigt fin i den här eleganta couture-blåsan från Zuhair Murad för att det funkar på henne som person, till håret och helheten men också på hennes figur. Hade inte blivit lika rätt på exempelvis Fergie eller JLo där klänningen hade blivit i mina ögon “för mycket”.
  • Gwyneth Paltrow: – Galans snyggaste stjärna tycker jag var Gwyneth Paltrow som med ständig stil och finess känns modern och självsäker i sina val. Den här klänningen från Stella McCartney är svart vilket överlag är en “safe” och en trist färg på en gala tycker jag men hon gör verkligen max av det med klänningens metalldetaljer, intressanta snitt och den strama frisyren vilket tar fram det bästa av hennes utseende. Full pott från mig!
  • Lily Aldridge: – Feminin och vacker maxiklänning från Gucci som framhäver hennes gravidmage på ett vackert sätt. Romantiskt blommig med mycket volym men utan att bli mesig för en gala. Jag har en förkärlek för strama frisyrer på galor då klänningarna ofta tar mycket uppmärksamhet. Tycker hellre om att fokus läggs på make-up så som ögon och vacker hy precis som Lily gjort här.
Nöjesredaktör Caroline Snabbs favoriter på Grammy Awards 2012.

Nöjesredaktör Caroline Snabbs favoriter på Grammy Awards 2012.

Nöjesredaktör Caroline Snabb:

  • Paris Hilton: – Det är inte vanligt att vi får se Paris med en sån här sofistikerad look men den här gången hade hon lyckats med en fantastisk blåsa. Den vita strassprydda kreationen med gulddetaljer från Basil Soda hade jag gärna själv haft på mig
  • Katy Perry: – Vi är vana att se Katy Perry i lite mer crazy outfits så när hon äntrade röda mattan i denna prinsessklänning signerad Elie Saab (som var finast bakifrån) var det nog ganska många som blev förvånade. Dessvärre blir det minuspoäng för smurffrillan.
  • Corinne Bailey Rae: – Sångerskan Corinne, vinnare av Best R&B Performance, var galet snygg i tyllblåsa med trendig längd från “Project Runway”-vinnaren Christian Sirano. Skorna med gulddetaljer gjorde looken komplett.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: All Over Press, Stella Pictures

 


 
 


Annons Laddar nästa artikel…