Annons
 

BAAAM nr 2 i butik nu! Sommarens stora modenummer

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Baaam nr 2-2014 landar i butik 20 maj.

Baaam nr 2-2014 landar i butik 20 maj.

Äntligen finns Baaam nr 2 – 2014 i butik! Förutom en stor guide till sommarens viktigaste trender hittar du bland annat:

Allt detta och mycket mer får du för endast 49 kr. Klicka här för att köpa tidningen online.

Annons

På omslaget ser du ingen mindre än vår egen bloggare Ida-Marie Isaksson, som just nu bor i Aten med sin fotbollsspelande sambo Mikael. Vi ställde några snabba frågor:

Hur känns det att se dig själv på omslaget?
– Det känns overkligt men otroligt roligt. Det är en ära att få pryda omslaget på ett sånt stort magasin. Det är en dröm som går i uppfyllelse. Jag är ju inte hemma i Sverige just nu och får inte uppleva det ute i butik men jag har uppmanat alla min vänner och följare att ta bilder på tidningsställ runtom i Sverige och skicka dem till min mail eller tagga mig på instagram. I juni kommer jag hem och då hoppas jag att det finns några ex kvar!

 Var, när och hur är bilden tagen?
– Bilden är tagen av min kära sambo Mikael som offrar sig för mina (och Baaam’s redaktions) galna idéer. Han är en något motvillig fotograf men ställer såklart upp. Så han och jag åkte ut och letade locations i vackra Vouliagmenis (Aten) och hittade en häftig klippa som stack ut i havet. Det var påsk och solen stod så högt här så vi hade ett spann på ca 45 minuter på eftermiddagen innan solen gick ner då vi kunde fota. Dessutom blåste det nästan storm så det var inte lätt utan en assistent som såg till kläder och hår. Dessutom fick vi slåss med hånglande turturduvor om access till klippan. Men efter några försök fick vi till det! Det var jättekul!

Har du gjort några modelluppdrag tidigare?
– Jag har gjort några små fotojobb åt mindre företag och några tidningar, även några modevisningar för längesedan. Men inget så stort som detta!

 Hur kommer du att vara klädd i sommar?
– Just nu har jag dille på lätta klänningar eftersom det börjar bli sommar här i Aten. Och de tar jag med mig hem sen när vi åker till Sverige i juni. Mina favoriter är en halvkort stilren sak i linne (som jag visar upp på bloggen ikväll) och långa skira klänningar med slits. Gärna med massa färg och mönster. Till dem matchar jag en lång cardigan eller en kavaj i rak modell, massa armband samt ett par snygga lädersandaler.

Till Ida-Maries blogg >>

Ida-Marie Isaksson på omslaget av Baaam nr 2-2014, i butik 20 maj.

Ida-Marie Isaksson på omslaget av Baaam nr 2-2014, i butik 20 maj.

Av: Rose-Marie Söderlund