Annons
 

BAAAM-off! Välkommen på inspirationskväll med oss

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Charlotta, Amelie, Susanne och Lisen.

Charlotta, Amelie, Susanne och Lisen.

Kickstarta våren med en intensiv inspirationskväll där du möter Baaams kända profiler som talar om mode, skönhet, träning/hälsa och karriär. Vi bjuder på något gott att äta och bubbel i glasen. Njut av föreläsningar och tips och passa på att ställa frågor för att få skräddarsydda råd om hur du ska få ihop vardagen och bli ett snyggare, trendigare, gladare och mer framgångsrikt jag.

Annons

Hur bygger jag en smart basgarderob? Vilka trender gäller i vår (och vilka kan jag hoppa över?) Vilken skönhetsvård ska jag satsa på? Hur hinner jag få in träning i vardagen? Vågar jag byta karriär eller be om högre lön?

Vi utlovar tre timmar maxade med skratt, energi, passion och intensiv kvinnokraft, där vi utbyter erfarenheter, är generösa med våra karriärtips, initierade stylingråd och hemliga skönhetstips. Yta mixas med allvar och quickfixes varvas med strategiska, långsiktiga planer. En snabbkurs till ett chicare liv ur ett holistiskt perspektiv. Då det är begränsat deltagarantal (max 70 st), så finns möjlighet att ställa frågor och interagera. Och framförallt få drömma sig bort en kväll, ha ovanligt trevligt och bara fokusera på sig själv!

Alla deltagare får en fantastiskt lyxig goodiebag med skönhetsprodukter och annat härligt innehåll till ett värde av ca 2000 kr per goodiebag.

PROGRAM:

• Chefredaktör Charlotta Flinkenberg pratar om hur du sätter upp tydliga karriärmål och berättar öppenhjärtigt om såväl framgångar som fiaskon yrkesmässigt.

• Baaams populära stilbloggare Susanne Histrup visar hur du blir mer modemodig! Våga mixa mönster, neonfärger och lyxköp med budgetfynd.

• Skönhetsredaktör Lisen Sundberg lär oss hur man går från glåmig till glamourös på mindre än fem minuter, vilka tekniker som gäller för att få till de där fantastiska frisyrerna (även om man har hopplöst hår) och vilka beautytrender vi ska hålla koll på i vår och sommar.

• Personliga tränaren och Baaams fitnessprofil Amelie Håkansson förklarar hur man lägger om sin kost och styr upp träningen så att den blir anpassad efter din vardag och dina förutsättningar. Du får även se enkla övningar på plats för att nå den DÄR drömfiguren lagom till Beach 2015 (jo, vi hinner!).

Dessutom! Vårmodet 2015 – detta ska du köpa och så ska du bära det. Och så får vi lära oss stylingknepen som gör att man är snyggt klädd varenda dag! Frisörer från Creative Headz visar hur man lockar håret som Hollywood-stjärnorna. Du får som deltagare på Baaam-offen även det rykande färska numet av Baaam nr 3 med dig hem, före alla andra.

NÄR: Måndagen den 23 mars, kl 18.00-21.00.
VAR: Summit konferenslokal Wilma, på Grev Turegatan 30 i Stockholm.
PRIS: 495 kr per person. (Serviceavgift tillkommer).

>> ANMÄL DIG HÄR <<

OBS! Biljetterna är nu slutsålda.

Sponsorer: Clarins, Creative Headz, Juicy Couture, Viking Line.

Sponsorer: Clarins, Creative Headz, Juicy Couture, Viking Line.

Konferenslokalen Wilma på Summit.

Konferenslokalen Wilma på Summit.