Annons
 

BAAAM på ”SATC 2”-premiären!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Baaam var på plats på den svenska galapremiären av "Sex and the City 2".

Den 25 maj hade den hett efterlängtade filmen ”Sex and the City 2” svensk galapremiär och delar av Baaams redaktion var givetvis på plats för att ta del av festligheterna vid biograf Rigoletto och den exklusiva efterfesten och midnattsshoppingen på Biblioteksgatan.

Annons

Nyfiken på vad Baaams redaktion hade på sig och vad de tyckte om filmen? Nedan ser du svaret!

Läs även: BILDSPEL: Svensk premiär för ”Sex and the City 2”.


Från vänster till höger:

Rose-Marie Söderlund, webbredaktör.
Rosa klänning från 3.1 Phillip Lim, nitclutch från Zara, armband från Alexander McQueen, strumpbyxor från Lindex och skor från Deichmann.

– Jag älskar ”Sex and the City”, och den andra filmen gjorde mig verkligen inte besviken. Vardagliga problem blandas med lyx och flärd och jag blir genast sugen att leka ”SATC” med mina väninnor. (Ja, ni vet – shoppa, skvallra och sippa på en drink.) Det jag gillade bäst var värmen, humorn, vänskapen och självklart – alla fantastiska klädbyten.

Csilla Vincefi Nee, stylist.
– Långkjolen i chiffong har jag sytt om av en gammal långklänning, T-shirten har jag stulit från min man, väskan är från French Connection och klackarna, som jag ärvt av storchefen, är från Sergio Rossi.

– Jag gillade filmen, det var en total orgie i fantasikreationer och skratt. Karaktärerna kunde ha haft bättre repliker och mer oförutsägbara dialoger men over all kändes den som en förlängning av serien. Alltså gott betyg!

Emilie Cederquist, tf nöjesredaktör.
Kappa och klänning från Ida Sjöstedt, randiga strumpbyxor från
BikBok och svarta pumps från DinSko.

– Igår fick jag återse mina gamla väninnor från New York igen. Även om det inte är den bästa film jag har sett så gillar jag att kika in hos dem då och då och se vad de har för sig och att alla mår bra. Jag älskade början av filmen med det storslagna bröllopet som förde tankarna till en gammal svartvit film. De många, många färgglada klädbytena gjorde mig verkligen inte besviken och att Aidan var tillbaka var ett minst sagt trevligt inslag.

Josefin Andersson, stylist.
Rosa tyllklänning från Ida Sjöstedt som kommer ut till hösten, jacka från Lindex, skor från
by Malene Birger och väska från Pieces.

– Jag tyckte att filmen var bra. Den var bättre än ettan eftersom det inte var några trådar som behövde knytas samman. Jag ser det mer som att man återser sina gamla vänner, får höra vad som har hänt och kika in i deras garderob. Det finns ingen direkt tyngd i den. Skämskudden var tyvärr på ibland också!

Jenny Rathje, marknadskoordinator.
Röd klänning från Filippa K, skinnjacka från Oasis, väska Zara, skor Bianco.

– Jag älskade filmen, tyckte nästan den var bättre än ettan. Alla härliga kläder gav mig rysningar och jag ville ut och shoppa så fort eftertexterna börjat rulla! Samantha är min absoluta favorit, hon är SÅ rolig, så det enda jag kanske saknade var lite fler “oneliners” från henne!

Charlotta Flinkenberg, chefredaktör.
Långklänning i siden från Malina, turban från Kotyr, clutch från Gina Tricot och skor från YSL.

– Jag vet inte om filmen var riktigt så genomusel som det är mest PK att tycka så här dan efter premiär. Vet dock inte om den var så bra heller. Blir lite förvånad över att manuset var så kasst och saknade de karaktäristiska syrliga/smarta oneliners jag älskat med serien. Fab clothes som vanligt däremot. En välklädd skämskudde till film, så summerar jag SATC 2!

Hulda Andersson, modechef.
Grön kappa och klänning – båda vintage, skor från D&G och halsband från Cornelia.

– Mina skyhöga förväntningar infriades inte helt, även om jag njöt av att se filmen. Det är en fantastiskt påkostad, härlig tjejfilm med enastående kläder som får en att dra efter andan precis som i första filmen, men jag saknade en rappare dialog mellan tjejerna och mer Samantha-humor men också ”The City”. Konceptet SATC känns som att det trots allt gör sig bäst med tutande gula taxibilar, trendiga nattklubbar, rykande brunnar, Cosmopolitans och lyxiga takvåningar som fond, även om scenerna i Marocko är vackra. Med det sagt så vill jag ändå säga att INGEN fashionista med stort klädintresse kommer bli besviken.

Se även: Charlotte Perrellis privata bilder från SATC 2-premiären.

Av: Malin Ny