Annons
 

BAAAM shoppar Matthew Williamson för H&M

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Baaam-redaktionens köp. Klicka för större bild!

Köerna ringlade långa utanför de utvalda butikerna när Matthew Williamsons H&M-kollektion äntligen lanserades (se backstage). Delar av Baaam-redaktionen fanns självklart på plats och här är vad vi lyckades få tag i!

Annons
Helena Skoog med väska från Matthew Williamsson för H&M.

Helena: – Jag köpte den blågröna väskan, som jag hade siktat in mig på sedan jag såg den första gången. Perfekt storlek för en festväska och passar det mesta, just för att den egentligen inte matchar något. Är jättenöjd! Pris: 498 kr.

Josefin Andersson med kostym från Matthew Williamsson för H&M.

Josefin: – Jag lyckades få tag i både den härliga blå kavajen (998 kr) och de matchande byxorna (698 kr). Supersnyggt tillsammans, men kavajen passar lika bra till slitna jeans.

Kristin Baatz med kjol från Matthew Williamsson för H&M.

Kristin: – Jag köpte den svarta kjolen med metallicmönster. Den satt fint och passar in i min övriga garderob, och jag gillar svart och metallic. Jag var ute efter sjalen också men den fanns inte där jag var. Pris: 598 kr.

Rose-Marie Söderlund med klänning från Matthew Williamsson för H&M.

Rosi: – Den här rosa klänningen blir perfekt på vår 1-årsfest den 1 juni! Egentligen var jag ute efter den blå påfågelklänningen, men den försvann direkt. Likaså nitbältena. Pris: 998 kr.

Shatilla Holm med en hel drös plagg från Matthew Williamsson för H&M.

Shatilla: – Jag blev positivt överraskad av kollektionen och tyckte den var ännu finare i verkligheten, därför blev det fler köp än tänkt från början! Den blåa kavajen (998 kr) hade jag spanat in från början, tror att den blir supersnygg till en mer avslappnad look som vit t-shirt och jeans och höga klackar! Den rosa koftan (698 kr) är ett bra basplagg som kommer liva upp humöret en tråkigt dag och jag kommer nog ha den med vitt el svart linne under och jeans el svarta byxor. Påfågelklänningen (698kr) kommer jag ha över ett par skinnbyxor eller barbent i sommar till höga klackar.

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Emilie Hermansson