Annons
fifty shades darker film premiär

Fifty Shades Darker har premiär 2017 - och nu har en STOR nyhet släppts!

 

Dakota Johnson avslöjar STOR nyhet om Fifty Shades Darker

I en intervju avslöjade Dakota Johnson en nyhet om nästa Fifty Shades of Grey-film som kommer få alla fans att jubla - och dregla.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Det är först nästa år som uppföljaren till succéfilmen Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker, har premiär med Dakota Johnson och Jamie Dornan som huvudrollerna Anastasia Steele och Christian Grey. Och snart kan vi inte vänta längre – för Dakota har avslöjat en STOR nyhet om nästa film i en intervju på Watch what happens live.

Annons

Läs också: Så har du sex som i Fifty Shades of Grey

jamie dornan naken

Dakota fick frågan om Mr. Grey kommer att visa mer naket i nästa film (eftersom Dakota själv har varit helt naken under flera scener) – och svaret är precis vad du har väntat på.

”Hmm, det är en intressant fråga. Jag kommer förmodligen hamna i trubbel på grund av det här svaret. Jag menar ja, jag kommer se till att han är helt naken i nästa film”, lovade Dakota i intervjun.

mr grey naken

Jamie Dornan har själv tidigare gått ut och meddelat att han är öppen för att visa allt (vi menar, a-l-l-t) i nästa film samt den tredje uppföljaren, Fifty Shades Freed. Fifty Shades Darker har premiär i februari 2017.

Kolla in bilder från Fifty Shades Darker i bildspelet här nedanför!

11
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Läs även:
Sex saker vi redan vet om Fifty Shades Darker
Hon spelar Mrs. Robinson i Fifty Shades Darker
Ny spoiler om nästa Fifty Shades-film – OMG!

Foto: IBL

 
Annons