Annons
 

Därför dissar kändisarna dieter (så inspirerande!)

Inspireras av kändisarna som lever ett balanserat och hälsosamt liv – utan osunda dieter.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Hollywood är känt för att vara ett hälsoparadis och kändisarna får ofta frågor om hur de äter för att se så vackra ut. Men en hälsosam livsstil handlar om balans. Att vara för hård mot sig själv med strikta dieter och förbud är varken roligt eller särskilt nyttigt för din kropp. Här är några kändisar som dissar osunda dieter!

Annons

Läs mer Jennifer Åkerman: ”Jag försöker inte passa in”
NBC Universal 2016 Upfront Presentation - Arrivals Featuring: Kristen Bell Where: New York, New York, United States When: 16 May 2016 Credit: Ivan Nikolov/WENN.com

Kristen Bell berättade för brittiska E! News att hon under sin graviditet bestämde sig för att inte lägga någon fokus på sin vikt. I en senare intervju sa hon: ”jag skulle gärna komma i samma form som jag var i innan jag fick barn, men om det är så här min kropp mår bra av att vara, så låter jag den vara så”.

jennifer lawrence

Jennifer Lawrence tror inte på strikta dieter. ”Jag kommer aldrig att svälta mig själv för inför en film. Jag väntar fortfarande på en roll som ska få mig att vilja gå på en diet, men det kommer aldrig att ske. Jag är oövervinnerlig”, har hon sagt till Elle.

The Brit Awards, Arrivals, O2 Arena, London, Britain - 24 Feb 2016

Adele är känd för att vara en kroppspositiv förebild för många kvinnor. ”Jag skulle bara gå ner i vikt om det påverkade min hälsa eller mitt sexliv, vilket det inte gör” har hon sagt. Så inspirerande!

at arrivals for MOTHER'S DAY Premiere, TCL Chinese 6 Theatres (formerly Grauman's), Los Angeles, CA April 13, 2016. Photo By: Elizabeth Goodenough/Everett Collection

Jennifer Aniston är otroligt vältränad och tycker om att leva hälsosamt. Men för henne innehåller inte ett hälsosamt liv osunda dieter. I en spridd artikel för The Huffington Post skrev hon: ”Jag tillåter mig inte att bli förminskad för att min kropp förändras eller för att jag fotograferades i en konstig vinkel när jag åt hamburgare till lunch, och att det då påstås att jag är antingen gravid, eller bara tjock”.

Emma Stone arrives at the Los Angeles Premiere Of Sony Pictures Classics' 'Irrational Man'

När Emma Stone var på omslaget för Glamour berättade hon att dieter inte är något för henne: ”Du lever bara en gång och livet är underbart, så ät den där jäkla red velvet-cupcaken”. Så sant!

Pippa Middleton

Pippa Middleton var tidigare kolumnist för Waitrose Magazine och skrev ofta om hur hon håller sig i form. ”För mig har god hälsa alltid handlat om balans och måttlighet i allt, så jag kommer fortsätta träna, äta nyttig mat och njuta av godsaker då och då”.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigan förespråkar ett hälsosamt liv utan osunda regler som styr kosten. ”Om jag ska äta snabbmat väljer jag alltid McDonalds. Det är inget jag hymlar med”, har hon berättat för livsstilsmagasinet Esquire.

Tia Mowry-Hardrict

När Tia Mowry-Hardrict utsattes för näthat och kommentarer om att hon såg gravid ut, slog hon tillbaka i en intervju med The Huffington Post: ”När jag vill gå ner i vikt så gör jag det, men just nu är jag väldigt glad och nöjd med hur jag ser ut”.

Läs mer
Modebilderna som hyllar olika kroppsformer
Oretuscherade modeller fick klädförsäljningen att öka
Ida Warg: ”Det är en sådan jäkla hets kring vad man ska äta”

Källa Shape.com
Bildkälla IBL

 


 
 


Annons