Annons
 

Därför hoppar Jamie Dornan av Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey har minst sagt gjort succé på bioduken. Nu avslöjar Jamie Dornan att han är klar med huvudrollen som Mr Grey.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Det spekulerades länge vem som skulle få rollen som Mr Grey i filmerna som bygger på EL James ”Fifty shades”-böcker. När det till sist stod klart att det var Jamie Dornan som fick rollen mottogs det positivt från fansen. Men, nu har han fått nog.

Annons

Missa inte! Det här ska du säga under sex – om du vill njuta mer
The Fall premiere

Inspelningen av andra och tredje filmerna ”Fifty Shades Darker” och ”Fifty Shades Freed” är precis klar och i en intervju med tidningen The Sun avslöjar Dornan att han inte kommer spela huvudrollen igen även om det skulle bli en film av författarens fjärde verk i serien, ”Grey — all about his character”.

”Vi har precis gjort två filmer till, och jag är färdig nu. Jag har gjort Fifty Shades i en evighet”, säger han till tidningen.

”Jag går snabbt vidare mentalt. Även om andra tycker att man är synonym med en karaktär så känner jag att ‘okej, nu är det gjort’ och går vidare till nästa projekt” fortsätter han.

”Fifty shades darker” och ”Fifty shades freed” där Jamie Dornan spelar mot den kvinnliga huvudrollen Dakota Johnson, har premiär under 2017 respektive 2018.

Läs mer
Par som tittar på serier ihop är lyckligare
Så tränar Kim Kardashian för att hålla sig i toppform
Så länge bör du ha sex för att njuta maximalt

Bildkälla IBL

 


 
 


Annons