Annons
 

Därför kan du få finnar av att ha sex

Har du märkt att du lätt får finnar efter sex? Baaam vet orsakerna, och hur du gör för att undvika finnarna!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Det kan kännas oerhört frustrerande att få finnar efter sex, särskilt om du är redo för rond två. Men det finns sätt att undvika dem (vi lovar däremot inte att det är enkla tips alla gånger)!

Annons

Läs också: Så undviker du rakfinnar vid bikinilinjen i sommar

Tidningen Cosmopolitan har listat flertalet orsaker till varför vi kan få finnar efter sex. Bland annat eftersom vi svettas mycket (well, of course) under akten, att vi eventuellt får utstå en del friktion från skäggstubb och att hormonella preventivmedel kan ställa till det. Andra orsaker kan vara otvättade örngott och hårprodukter som täpper igen porerna.

Brukar du få finnar efter sex?

Brukar du få finnar efter sex?

Så, what to do? Vi ska ju inte behöva vara rädda för att svettas under sex, och behöva oroa oss för att ett finne ploppar upp dagen efter. Du kan egentligen tänka på det precis som med ett träningspass. Du förebygger bäst akne genom att rengöra huden både före och efter träningen, så varför inte göra samma sak efter sex? Bjud in din partner i duschen, så blir det roligare!

Andra saker du kan göra för att undvika finnarna är att hålla lakanen rena, och tvätta ur hårprodukter innan akten. Kanske inte så optimalt en spontan natt efter krogen, så vill man ha kul, får man vara… Nej då! I det stora hela – vad gör egentligen en finne om du får ha riktigt hett sex? Förmodligen ingenting!

Läs också:
Läsarnas pinsamma (och jobbiga!) sexminnen
Stor guide: Här är sexleksakerna som får bäst i test
Så får du maxade orgasmen du aldrig fått förut

Källa: Cosmopolitan
Foto: IBL