Annons
 

De bästa mirakel- produkterna i mitt badrumsskåp

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

bild-623

Det finns produkter som utlovar mirakel, sen finns det vissa som faktiskt håller vad de lovar. Följande 5 flaskor/förpackningar som står i mitt badrumsskåp skulle jag ha svårt att klara mig utan.

Annons

Av: Charlotta Flinkenberg

1. Revitalash ögonfransnäring, 1 295 kr. Jag vet, trodde knappt själv att det var sant, att denna produkt faktiskt skulle ge mig både längre, tätare och mörkare (!) ögonfransar. Men prisa Gud, nu finns produkten här! Dyr, men dryg. Du måste pensla två ggr per dag och ha tålamod i några veckor, men sedan sätter det minsann fart och synligt resultat utlovas.

2. Listerine munskölj, 60 kr. Det känns faktiskt som om munnen ska sprängas, precis som i den kackiga reklamen, när du sköljer med Listerine. Men känslan efteråt är alldeles fenomenal. Jag är maniskt noga med att borsta med eltandborste, men så här fresh blir jag aldrig utan att gurgla käften med Listerine först. Men den lila vätskan är inte lika bra som den turkosgröna!

3. Absolut torr, 54 kr. Hade jag upptäckt den här svettdödaren i puberteten hade jag haft en betydligt mindre bekymmersam tonårsperiod och sluppit stoppa trosskydd i armhålorna för att dölja svettfläckar. Absolut torr är så effektiv att det är läskigt. Men du, LÄS bruksanvisningen noga. Var INTE nyrakad då du applicerar vätskan, då börjar det ”brinna” på huden. Funkar även för fotsvett.

4. Otrivin Nässpray, 44 kr. Jag vet seriöst inte vad man tog sig till med täppt näsa innan Otrivin fanns. Det går ju bara inte att sova när man inte kan andas igenom nästan. Men nu är dessa problem bortblåsta. En nackdel är dock att du kan bli beroende om du sniffar in detta lite för ofta, så använd den sparsamt bara när du verkligen måste.

5. Philip B Rejuvinating Oil, 1 290 kr. Dyra droppar, men fasen vilket underverk denna eteriska olja gör för torrt hår och torr hårbotten. Jag har kanske Skandinaviens mest svårskötta hår, och till och med mitt hår blir mjukt och spänstigt efter en dunderkur med Philip B:s olja.