Annons
 

De var vackrast klädda på prinsbröllopet

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Kronprisessan Victoria och prins Daniel.

Kronprisessan Victoria och prins Daniel.

Ingen gäst kunde förvisso tävla med bruden ifråga på det kungliga bröllopet, men några kvinnor stod ut lite extra i klädväg. Dessa var bäst klädda enligt Baaams chefredaktör Charlotta Flinkenberg:

Annons

”Danska drottningen Margrethe är ett rivjärn av rang och valde en knallröd klänning med vackert fall och modernt transparenta ärmar. Det finns en förlegad gammal stilregel som säger att man inte får bära rött på bröllop och här visar drottningen vad hon tycker om den regeln. Tummen upp!”

IMG_5362.JPG

”PR-proffset Christina Saliba introducerade det libanesiska couturetänket för Sofia, som bar en vacker klänning från Zuhair Murad på lysningsfesten kvällen innan bröllopet. Och på själva bröllopet bar Christina själv den pampigaste klänningen av alla med imponerande släp av ljusgrå spets och tyll av Fadi el Khory. Smakfullt och i ren världsklass!”


”Hon kan välja och vraka bland världens internationella designelit, men väljer att promota svensk design – i budgetklassen dessutom. Kronprinsessan Victoria var vackrast av alla i sin Conscious Collection-klänning från H&M av recyclat material.”

IMG_5359.JPG

”Danska prinsessan Marys klänning var enkel och svulstig på samma gång, med sublim överdel och en svulstig kjolvidd med fantastiskt släp och eleganta broderier.”

IMG_5366.JPG

”Bland alla konventionella klänningsmodeller av Disney-prinsessa-snitt, så väljer den äkta prinsessan MetteMarit ett vågat val med modern silhuett, trendigt avskalad överdel (som hon inte överbelastar med smycken) och en vackert blommönstrad kjol. Enastående vacker!”

IMG_5374.JPG

”Drottning Silvia var urtjusig i sitt nätta fodral som förde tankarna till både Frost och en inspiration av Fjärran Östern. Smickrande modell som framhäver drottningens vackra figur och jag gillar särskilt omlottskärningen framtill. Rätt svår färgkombination som på vissa kan bli skridskoprinsessa-varning, men Silvias pondus gör klänningen verkligen rättvisa.”

IMG_5361.JPG

”Fotomodellen Vicky Andréns klänningsval var aningen okonventionellt men desto mer uppfriskande i en smet av enfärgade, pudersöta klänningar. Jag gillar de grå blommorna, den vackra spetsdetaljen vid axlarna och den skira, överlappande volanghistorien.”


Emma Magnusson draperar sin söta gravidmage på ytterst fashionabelt vis, med asymmetri och starkt rosa siden. En av bröllopets vackraste klänningar!”


Foto: All Over Press, Stella Pictures