Annons
 

Elsa Hosk gör designsamarbete med Bik Bok – se första bilderna här

Tidigare i år stod det klart att supermodellen Elsa Hosk gör ett designsamarbete med Bik Bok. Nu har de första bilderna från kollektionen släppts.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Nu presenterar Bik Bok sitt designsamarbete med Elsa Hosk. Supermodellen berättar själv om kollektionen som landar i utvalda butiker och online i september.

– Jag älskar design och jag älskar prisvärt mode. Jag vill att min kollektion ska se exklusiv ut men med en mix av vintage för en mer personlig stil. Jag har inte sett det tillgängligt för tjejer, inte till dessa priser, så det är en väldigt spännande utmaning för mig, förklarar Elsa själv.

Annons
Gilla Baaam på Facebook

Kollektionen landar i butik i september.

Kollektionen består av plagg för både fest och vardag och ledorden är tydliga; lekfullt och girly. Bland annat hittar du färgstarka pieces, kaxiga t-shirts, utstickande jumpsuits och basplagg med en twist. Elsa menar att målet med designsamarbetet var att designa kläder som hon själv – och den skandinaviska tjejen – vill ha.

Plaggen kostar från 149 kronor och uppåt.

Se första bilderna från kollektionen i bildspelet här nedanför!

14
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Foto: Bik Bok