Annons
 

Emma Nyboms lyx- och budgetfavoriter inom hudvård

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Emma Nybom gillar Peter Thomas Roths serum med C-vitamin, 795 kr/30 ml.

Emma Nybom gillar Peter Thomas Roths serum med C-vitamin, 795 kr/30 ml.

Det är kräsna och testar fler produkter än några andra. Baaam har frågat landets främsta skönhetsexperter för att få reda på vad de själva använder för mirakelmedel för att få den perfekta hyn.

Annons

Emma Nybom, 32 år, skönhetsjournalist, aktull med podcasten ”Snygg – helt enkelt”:

– Min hud är normal till torr, mestadels torr under vinterhalvåret. Jag reagerar på för aktiva produkter som t ex innehåller hög dos AHA. Får lätt pormaskar om jag använder ”fel” produkter eller sover och äter dåligt. Jag är gravid med barn nummer två vilket medför hormonella förändringar. Tränar regelbundet och äter varierad mat med mycket antioxidanter och vitaminer. Tar tillskott av Omega 2. På grund av att jag har problem med sköldkörteln och magen så tar jag mediciner som i sin tur påverkar hudens fuktbalans och kroppens näringsupptag.

Emmas lyxfavorit: Peter Thomas Roth Camu Camu Vitamin C Brightening Serum, 795 kr/30 ml.
– Jag kände mig glåmig och urlakad (när linjer blir till skåror!) och huden var både torr och grådassig. Efter bara ett par dagar med detta serum blev huden slätare och fick mer lyster. Skårorna dämpades eftersom torrheten minskade och jag upplevde att huden fick mer spänst. En vardagshjälte för oss som vill att skönhetsrutinen ska gå snabbt och samtidigt ge ett omedelbart synligt resultat!”

Emmas budgetfavorit: Yves Rocher Anti-age Global Complete Day Cream, 269 kr/50 ml.
– Huden ser slätare ut och förblir mjuk och återfuktad HELA dagen. Passar dessutom under makeupbasen. Vissa ansiktskrämer är så pass bra så att man känner ’Måste jag verkligen testa andra krämer nu?’. Det här är en sådan!”

Yves Rocher Anti-age Global Complete Day Cream, 269 kr/50 ml.

Yves Rocher Anti-age Global Complete Day Cream, 269 kr/50 ml.

Av: Charlotta Flinkenberg