Annons
 

Eva Mendes: ”Glasögon är en fantastisk accessoar!”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Eva Mendes är ansiktet utåt för Vogue Eyewear. Foto: Mario Testino

Eva Mendes är ansiktet utåt för Vogue Eyewear. Foto: Mario Testino

Nya glasögon eller solbrillor i vår? Inspireras av vackra skådespelerskan Eva Mendes, 38, som är ansiktet utåt för Vogue Eyewears nya kampanj.

– Jag älskar glasögon! Oavsett om du bär vanliga glasögon eller solglasögon är de en förlängning av din personlighet och en fantastisk accessoar. Jag älskar att mixa och matcha och leka med olika stilar, beroende på mitt humör och min outfit. Mina favoriter är bågar som känns lite retro, speciellt om de flirtar med 50-, 60- eller 70-talet. Jag har själv nyligen börjat använda glasögon på recept, och helt ärligt älskar jag det!

Annons

Kampanjen är plåtad i Los Angeles av den berömda fotografen Mario Testino. Han har jobbat med Vogue Eyewear i många år och tidigare plåtat modeller som Kate MossGisele Bündchen och Daria Werbowy för märket.

– Eva var fantastisk att jobba med och perfekt för kampanjen. Hon är sensuell och feminin. Atmosfären på plåtningen var perfekt, berättar han.

Se även: VIDEO: Eva Mendes tränar med hunden Hugo

Eva Mendes är ansiktet utåt för Vogue Eyewear. Foto: Mario TestinoEva Mendes är ansiktet utåt för Vogue Eyewear. Foto: Mario TestinoEva Mendes är ansiktet utåt för Vogue Eyewear. Foto: Mario TestinoEva Mendes är ansiktet utåt för Vogue Eyewear. Foto: Mario Testino

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Mario Testino
Köpställen: Luxottica, 08-522 97 150