Annons
 

EXKLUSIVT! CHICs modebloggare Sania Claus Demina visar garderoben

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Modemodig? Ja. Trendsättare? Definitivt. Stilunik? Absolut. Sania Claus Demina har en helt magisk garderob. Vill ni kika in? Eh, dum fråga!

  • Namn: Sania Claus Demina
  • Ålder: 22 år
  • Familj: Mamma, pappa, två småbröder och pojkvän
  • Gör: Driver bloggen saniaclaus.chic.se, jobbar som danslärare och är egenföretagare.

CHICs bloggare Sania Claus Demina har precis byggt färdigt sin drömgarderob i lägenheten som hon delar med pojkvännen Anik. Bara några timmar innan Baaam plingar på dörren hinner hon bli klar med det sista inför plåtningen.

Annons

– Jag har typ sovit två timmar, haha! Jag är inte riktigt klar än, men som det är nu har jag fått till en bra grund. Sen ska jag bygga en snedställd skohylla över en hel vägg.

Vilket var ditt värsta fashionmoment?
– Stressen jag kände när jag dagen innan förra CHIC-galan inte hade någonting att sätta på mig. Det slutade med att jag och mamma sydde ihop och designade en klänning på mindre än 24 timmar. Jag tejpade fast den på kroppen med silvertejp sekunder innan galan eftersom vi inte riktigt hann bli färdiga. Det slutade dock bra, förutom att jag inte kunde äta under hela kvällen. Så fort galan var över slängde jag av mig kläderna och nästan sprang till McDonalds. Njöt till tusen, haha!

Läs hela reportaget i CHIC nr 15 , i butik 12 – 26 juli.

Klicka här för att se fler grymma garderober!

Av: Caroline Snabb Foto: Carlos Norlén