Annons
 

Exklusivt i BAAAM! Emma Zetterbergs miljongarderob

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Emma Zetterberg visar upp sitt dressingroom, exklusivt i Baaam!

Emma Zetterberg visar upp sitt dressingroom, exklusivt i Baaam!

Emma Zetterberg har THE dressingroom. När hon och hockeyproffset Henrik Zetterberg köpte det 1 400 kvadratmeter stora huset i Detroit för två år sedan var det bland annat de jättelika garderoberna som Emma blev förälskad i.

Annons

– Det är väl varje flickas dröm. När vi såg huset så kändes det rätt direkt och när jag kom in i garderoben kändes det bara, wow!

Emma och maken Henrik kommer att stanna i USA minst tolv år till då Henrik fått förlängt kontrakt med NHL-laget Detroit Red Wings.

– Det är väldigt viktigt för mig med mitt hem, att ha min borg där jag är trygg och mår bra. Det här huset är magiskt! Det ligger i sutteräng mot en sjö. Vi har gym och inomhuspool och till och med en hiss – helt sjukt! Jag tror jag ska inreda den lite franskt, sexigt med sidentyger, berättar Emma som avslutar varje svar med ett sprudlande skratt.

I huset, som kostade runt 30 miljoner kronor, har Emma en helt egen avdelning med bland annat ett stort dressingroom, badrum med jacuzzi och en jättedusch med plats för sex personer.

– Henrik har en likadan avdelning och hans garderob är minsann ännu större. Jag känner mig lurad och fattar ingenting. Helt plötsligt hängde bara hans kläder där inne, skämtar Emma.

Läs hela reportaget på sex sidor i Baaam nr 22 (i butik 20 oktober – 2 november).

Vilka vill du att vi ska kika in i garderoben hos? Klicka här för att lämna en kommentar!

Av: Caroline Snabb Foto: Magnus Ragnvid Chammon

Läs även: Bara i Baaam! Kika in i Chloé Schutermans garderob!

Mila Kunis pryder omslaget till Baaam nr 22-2011.

Mila Kunis pryder omslaget till Baaam nr 22-2011.