Annons
 

FASHION WEEK: 5 snabba frågor med Sania Claus Demina

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Sania Claus Demina och Margareta van den Bosch på MBFW, S/S 2012.

Sania Claus Demina och Margareta van den Bosch på MBFW, S/S 2012.

Mercedes-Benz Fashion Week pågår för fullt i Stockholm och vi har ställt fem snabba frågor till våra bloggare. Nu är det Sania Claus Deminas tur.

Vilka visningar ser du mest fram emot?
– Jag längtar massor till Ida Sjöstedt och Altewai.Saome. Det är två stora favoriter hos mig de senaste säsongerna och då känns det så spännande att se vad de tänkt bjuda på inför nästa säsong.

Annons

Har du planerat vad du ska ha på dig?
– Har inga outfits klara, men har lite nya plagg som vill ut och se världen, som exempelvis en gul jacka/hoodie jag hittade i New York nyligen! Kanske matchar den med gula skor. Jag älskar monokroma looks, så mycket är jag säker på.

Vad är viktigt att ha med sig i handväskan?
– KAMERAN!! Förutom det: mobilen, läppstift, en liten spegel och platta skor.

Vad är ditt bästa modeminne från fashion week?
– Det var väldigt spännande att plåta backstage hela förra säsongen. Resultatet pryder nu, ett halvår senare, hela 8 sidor i senaste Baaam. Jag fick en lätt hjärtattack när jag såg det på tunnelbanan häromkvällen (var inte beredd, trodde det skulle komma ut lite senare). Känns helt galet, så den modeveckan var verkligen speciell för mig.

Vad är ditt värsta modeminne från fashion week?
– De gånger jag varit sen till något någonstans under modeveckan… stressen går inte att beskriva. Ska försöka ta det lite lugnare/planera bättre denna gång… 🙂

Sania Claus Demina med kameran i högsta hugg på MBFW, A/W 2012.

Sania Claus Demina med kameran i högsta hugg på MBFW, A/W 2012.

Av: Rose-Marie Söderlund