Annons
 

Fashion Week by Berns: Stylein, A/W 2010

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Stylein, A/W 2010 på Fashion Week by Berns.

I sin höst/vinter 2010 kollektion presenterar Stylein inte bara sin design för säsongen, utan även nya varugrupper. För första gången får vi se ytterplagg och grovstickade plagg i den design och höga kvalité som blivit Styleins kännetecken.

Annons

– I den här kollektionen har jag verkligen fått möjlighet att ta Stylein till nästa nivå. Vi har jobbat helt i min favoritfärgskala, nyanser av svart, grått och navy. Som accentfärg vintage smaragdgrön, säger Elin Nyström grundare och chefsdesigner Stylein.

Stylein, A/W 2010 på Fashion Week by Berns.

För det vana Stylein-ögat blir det tydligt att det rockiga inslaget har fått större plats än tidigare. Och att Stylein har flyttat från Los Angeles till Paris! Det mörka och dekadenta tar plats mot det ljusa och ljuvliga. Med accessoarer som skinn och mockasjalar blir mötet med det romantiska ännu mer energifyllt.

– Stylein fortsätter att leverera sexiga men ändå rockiga fodral även nu till hösten. Styleintjejjen har blivit lite äldre och kjollängderna kryper neråt vaderna men lyckas ändå behålla sin sexighet. Stora stickade koftor kombinerade med snygga fodral och höga klackar är helrätt enligt Stylein, och helrätt enligt mig, säger Csilla Vincefi Nee, stylist på Baaam.

httpv://www.youtube.com/watch?v=IcdHldhZkrY

Av: Rose-Marie Söderlund Video: Csilla Vincefi Nee Foto: Kristian Löveborg