Annons
 

Fashionabelt boende på Maison Moschino

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Fantastisk säng från ett av rummen i Maison Moschino.

Det italienska modehuset Moschino har öppnat ett eget hotell i Milano. Hotellet, som är beläget i en gammal järnvägsstation, har fyra våningar och 65 rum. Dessutom finns det en restaurang, en bar, ett spa och en butik.

Annons

Adress: Maison Moschino, Viale Monte Grappa 12, Milano.

Receptionen i Maison Moschino.

– Den gemensamma nämnaren mellan rummen är sagor, eftersom att sova är att drömma, och drömmar är vår chans att uppleva sagor på nära håll. Inredningen reflekterar Moschinos distinkta stil, där den vanliga världen är färgad av surrealism, säger en talesperson för Moschino.

Lapo Elkann och Rossella Jardini.

Moschinos chefsdesigner Rossella Jardini invigde hotellet med orden:

– När jag kliver in känner jag mig som hemma. Som hos alla välbekanta ställen är det en varm och välkomnande atmosfär som får dig att känna dig trygg. Jag skulle vilja bevara det precis som det är, som en installation, men jag vet att det kommer att förändras med tiden. Men det kommer aldrig att göra avkall på sitt ursprung. Det påminner inte om något annat hotell. Det är ett speciellt ställe, och det är därför det kallas Maison Moschino.

Moschino Cheap & Chic, A/W 2010. Asia Argento och Pixie Lott.

Vid invigningen den 25 februari, som ägde rum mitt under pågående Milano Fashion Week, visade Moschino Cheap & Chic sin höst-/vinterkollektion för 2010–2011. Den brittiska popstjärnan Pixie Lott uppträdde under kvällen, och den italienska skådespelerskan Asia Argento stod i DJ-båset.

Asia Argento var DJ under kvällen och Pixie Lott uppträdde.

Baaams modechef Hulda Andersson närvarande vid invigningen. Missa inte hennes blogg för utförliga rapporter och exklusiva bilder!

Hulda Andersson, modechef Baaam, på besök hos Moschino.

Av: Rose-Marie Söderlund