Annons
designerväskor andrahandsvärde

Andrahandsvärdet på vissa designerväskor är högre än nypriset.

 

Fem designerväskor som du tjänar pengar på att äga

Letar du efter en ultimat investering till designerväska? Baaam listar fem designerväskor som du faktiskt tjänar pengar på att äga – för de ökar i pris.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här

Om du funderar på att investera i en designerväska kan du först ställa dig en enkel fråga. ”Har jag tänkt behålla väskan för all framtid eller gillar jag förändring och kommer vilja köpa en ny framöver?”. Om du känner att det sistnämnda alternativet är mer troligt bör du hålla koll på designerväskor som har bra andrahandsvärde.

Annons

Relaterat: Så mycket kostar designerväskorna i butik

Sajten Fashionista har gjort en undersökning där de har tagit reda på vilka väskor som säljs för högst pris second hand. Resultatet är inte särskilt överraskande – moderna klassiker som Hermès Birkin och Chanel 2.55 ligger högt på listorna över bra andrahandsvärde. Hermès Birkin sägs till och med vara en bättre investering än aktier och guld, eftersom värdet på väskan faktiskt ökar statiskt för varje år du äger den.

Tips! Här kan du köpa designerväskor (reklamlänk via Apprl)

Undersökningen utgår från tre olika andrahandsssajter samt en studie från Baghunter. Andrahandsvärdet på väskorna är ett snittpris på vad de har sålts för.

Kolla in bildspelet här nedanför och se vad du kan sälja väskorna för!

5
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Läs även:
Här är modehusens billigaste designerväskor just nu
Fem lyxiga second hand-butiker på nätet

 


 
 


Annons