Annons
 

Fem personliga favoritvisningar från Milano

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

I valet av mina favoritkollektioner så har jag valt det som jag skulle vilja ha på mig (kanske modellernas 2-meter ben inkluderat ; ) och det som jag verkligen personligen gillar. Det här är mina favoritlooks och favoritvisningar från Milano Spring/Summer 2009.

Annons
Versace, S/S 2009.

1.) Versace. Donatella Verasces kunskap om kvinnokroppen är speciell. Hon lyckas alltid få till kvinnliga feminina och sexiga klänningar (en del kanske lite i överkant men ofta vackert). Vårens visning var inget undantag. Vackert, feminint och fantastiskt tycker jag. Älskar den gula färgen!

Moschino Cheap & Chic, S/S 2009.

2.) Moschino Cheap & Chic. Märket har alltid haft en  speciell plats i mitt hjärta. Det konstnärliga känslan i mixen av färger på plaggen känns som målat av Monet. Vackert och lekfullt kombinerat. Love it!

Burberry Prorsum, S/S 2009.

3.) Burberry Prorsum. Christopher Bailey har en förmåga att hitta på nya nyanser av färger som harmonierar så bra tillsammans. I sommarens kollektion rörde det sig om dova toner i en snygg kombination. Bärbart, sofistikerat och snyggt!

Blumarine, S/S 2009.

4.) Blumarine. Eftersom jag ofta faller för lite damiga plagg så föll jag pladask för stora delar av Anna Molinaris Blumarine-kollektion. Jag tyckte mycket om den här looken för att den känns trendigt damig men ändå klassisk.

Marni, S/S 2009.

5.) Marni. Conuelo Castiglioni som är chefsdesigner på Marni bjuder ofta på en spännande och personlig mix av färger och mönster så också in den här kollektionen. Jag tycker mycket om att kläderna känns personliga med inslag av retromönster och material men på ett ultramodernt och uppdaterat sätt.