Annons
 

Fem sätt att inspireras av Sarah Jessica Parkers hår

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

sarah-jessica-parker-awi-6

Sarah i klassisk Hollywoodfrisyr och som vi förmodligen är mest vana att se henne (och 99% av alla andra celebs för den delen).
Tips om du vill göra själv: Dra lite torrt, matt lerwax i topparna för att få lite separation och få bort lite av gulligheten efter att du lockat håret med en stor locktång.
Varning
: Passa dig riktigt ordentligt för stabbiga hårsprayer som gör att den här typen av frisyr kan gå från glam till frasig, osensuell hjälm på nolltid.

Annons

sarah-jessica-parker

Page! Lättskött page som känns tilltalande på ett ”girl-next-door”sätt.
Tips om du vill göra själv
: Lite puderwax i hårbotten ger ett lyft och textur till håret men behåller den luftiga känslan.
Varning: Väldigt glansgivande produkter kan ibland ge en lite fet, nedtyngd känsla i tunnare längder.

sarah-jessica-parker-updo-hg-de

Här har vi en kunglig frisyr!
Tips om du vill göra själv: Släta ned frissiga på uppstickande hårstrån med gel eller stylingkräm samtidigt som du drar det bakåt.
Varning: Håraccessoarer är en vinnare, men i frisyrer där enkelhelt som denna premieras kan det vara en god idé att skippa blingblinget. Håll pyntade hårnålar, blommor och rosetter till ett minimum.

sarah-jessica-parker-0085

Yihoo, 80-tal! Kunde jag låta bli SJPs ”Rule School”-frisyr? Nej.
Tips om du vill göra själv: Lockiga hår kräver sin fukt för att bibehålla en glansig spänst. Glöm inte inpackningar och schampon med mycket vårdande egenskaper. Och du, investera i en bra leave-inprodukt som både vårdar och stylar!
Varning: Gel i den bemärkelsen som utmärkte gelen på just 80-talet kan du gärna undvika, speciellt om de innehåller uttorkande alkohol och gör lockarna stela. Eller ja, just precis då.

sarah_jessica_parker

Sommar, beach, volym. En drömlook som ser helt ofixad ut, men som vi (åtminstone jag) vet är allt annat än gjord i en handvändning.
Tips om du vill göra själv: Utnyttja gårdagens styling genom att helt enkelt spraya med en blomspruta lite lätt över håret för att väcka liv i gamla produkter. Addera torrschampo i hårbotten och tuperna längderna lite lätt.
Varning: Att överdosera produkter är en klassiker som många av oss gör utan att tänka på det. Ta lite i taget och tänk på att det är lättare att addera än att sedan ta bort. Extra risky business är det när du redan har gårdagens produkter i längderna.