Fem sexställningar som passar perfekt när du är trött

Trots att du känner dig tröttast i stan betyder det inte att du inte vill ha sex. Här är några ställningar som passar perfekt för ett stillsamt (men lyckat!) ligg.

 
 
Annons
 
 
 
 

Läs mer: Snygga och sexiga underkläder för under 500 kronor

Sexiga skeden
Ligg på sidan med honom bakom dig så att ni har era ansikten åt samma håll. Tryck din rumpa ner mot honom och svanka, då blir det lätt för honom att komma åt. Han har även händerna fria att ta på dig överallt (win!).

Annons

Skönt dinglande
Lägg dig på rygg i sängen med huvudet hängande utanför. Låt armarna falla längs med huvudet och slappna av samtidigt som han lägger sig på dig i missionären. Nu kommer blod rusa till ditt huvud och din orgasm blir mer intensiv.

Men om du börjar känna dig yr, sluta med en gång!

Tips: Sju spännande sexställningar du aldrig testat innan

Intim kringla
Lägg er på sidan med era ansikten emot varandra. Saxa dina ben genom hans (ditt ena ben är över hans höft och ditt andra ben är mellan hans ben).

Det här gör att båda får ligga bekvämt och låter dessutom honom tränga djupt in!

Liggande doggy
Lägg dig på mage med armarna rakt längst med ditt huvud och en kudde under höfterna. Sära lätt på benen och låt honom lägga sig ovanpå dig. Sträck på er tillsammans men skippa det klassiska ”ut och in”-juckandet och jobba i cirkulerande rörelser istället.

Bästa stretchen
Lägg dig på sidan med ena benet rakt upp medan han sätter sig på knä med ditt ena ben under honom och ditt sträckta ben på hans axel. Det här är en intensiv ställning som känns mycket trots att du bara ligger på sidan.

Ännu mer inspiration:
Så har du sex som i Fifty shades of Grey
Åtta heta sexställningar att krydda ditt sexliv med
Här är de fyra farligaste sexställningarna (för honom!)

Foto: All Over Press