Annons
 

Fem viktiga saker om vänskap som alla tjejer borde ha koll på

Världen har aldrig haft så många singlar som nu, vilket gör att vänskap blir en allt viktigare relation. Här är fem grejer alla Baaam-tjejer bör ha koll på.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

1. Kvalitet är viktigare än kvantitet i vänskap

Ibland verkar det som om alla har värsta tjejgänget. Var glad för de vänner du har, de som bryr sig om dig – de är guld värda. Och hellre två fantastiska än massor som du vare sig knappt känner eller hinner med.

Annons

2. Ingen är perfekt

Inte dina vänner heller. Var förstående.

3. Ni behöver inte vara vänner för att ni gick i samma skola

Du och Sara gick i samma klass i nio år. Nu är ni vuxna och det känns som en självklarhet att ni ska hänga. Men varje gång ni träffats fylls du av en jobbig, negativ känsla. Sluta träffa Sara! Dina vänner ska få dig att må bra, det är okej att gå vidare.

4. En äldre vän är bra att ha

Nej, det är inte någonting som bara händer på film. En kompis som är några, eller många, år äldre än du kan ge dig otroligt mycket med all samlad erfarenhet hon bär på. Lite äldre personer brukar också vara bättre på att säga vad de tycker och de är ofta säkra på sig själva.

5. Det blir både lättare och svårare med åren

Du vet precis vad du letar efter hos en vän, och vad du inte letar efter. Därför blir det svårare att hitta människor som är värda din tid när du är vuxen. Men eftersom du vet exakt vad du vill ha brukar det gå snabbt att bli nära vänner när du väl hittar rätt.

Läs även:
12 märkliga saker som bara din bästa vän vet om dig
15 bevis på att du och din bästa vän är världens skönaste duo
16 saker som alltid sker när du har en gruppkonversation med ditt squad

Foto: All Over Press