Annons
dubbelorgasm så gör du
 

Fixa dubbelorgasm – så här gör du

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Visste du att det är möjligt att få två orgasmer samtidigt, en så kallad dubbelorgasm? Dubbelorgasmen innebär att du får klitoris- och vaginalorgasm samtidigt – och självklart är det dubbelt så skönt. Poängen är att klitorisstimulering kombineras med penetrering. Självklart behöver det inte vara av en penis, utan en leksak eller ett finger fungerar precis lika bra.

Annons

Dubbelorgasm – så här gör du…

… På egen hand
Stimulera klitoris så som du gillar det bäst. Bygg upp det där sköna pirret innan du börjar stimulera dig från insidan – från G-punkten. G-punkten ska du kunna hitta på den främre slidväggen i slidan, och när du hittar rätt känns det lite extra skönt.

Stimulera G-punkten med din hand eller en dildo, och när du känner att du börjar närma dig orgasm fortsätter du med klitoris också. Om du stimulerar båda punkterna innan orgasm har du goda chanser att få en så kallad dubbelorgasm.

… Med en kille
När du lärt dig ovan nämnd övning kan du testa det med en partner. Tanken är att din partner ska stimulera klitoris och G-punkten samtidigt. Ett bra sätt är att lägga en kudde under dig, så att han lättare kan stimulera klitoris med sin penisrot eller blygdben när han rör sig in och ut. Han ska alltså stimulera både klitoris och G-punkten till du når klimax.

… Med en tjej
Att stimulera klitoris och G-punkten samtidigt fungerar lika bra med både en tjej och kille som partner. Ni väljer själva hur ni gör det på bästa sätt, men en skön variant är att stimulera klitoris med handen eller tungan, samtidigt som hon för in något för att även komma åt G-punkten.

… När du vill ha överkurs
När du känner att ni bemästrat att stimulera G-punkten och klitoris samtidigt kan ni testa en rad olika ställningar. Sex bakifrån är ett enkelt sätt att kunna smeka klitoris samtidigt som du penetreras.

Även ridställningen kan bli mer spännande om du vänder på dig och han smeker din klitoris samtidigt.

 


 
 


Annons