Annons
 

Fläta håret som kändisarna

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Söta Kate Hudson.

Kändisarna är svaga för flätor i vår. De använder dem både till vardags och till fest. Det finns oändliga möjligheter att variera flätan på, allt från att fläta hela håret till att använda flätan som ett hårband. 

Annons

Kate Hudson (ovan) valde att fläta hela håret på premiären av hennes film ”Bride Wars”. Hon lockade håret framme vid ansiktet och lät flätan vara lös och rufsig. Det blev en fin kontrast till hennes galaklänning. 

Nicky Hilton.

Gör som Nicky Hilton och fläta två små tunna flätor. Börja längst fram vid pannan och fäst de sedan med hårnålar på sidorna. Låt resten av håret hänga fritt.

Jessica Simpson.

Jessica Simpson har gjort en stor inbakad fläta snett över huvudet och satt upp resten av håret i en hög tofs. 

Isla Fisher.

Skådespelerskan Isla Fisher har gjort en personlig inbakad fläta. Den börjar på ena sidan av pannan och fortsätter rakt bak över huvudet. Den blir smalare ju längre den blir. Flätan blir som ett smycke till Islas i övrigt spikraka hår.

Peaches Geldof.

Rocktjejen Peaches Geldof har valt en cool men flickig fläta. Hon har gjort en tjock fläta på sidan och fäst den tvärs över huvudet med hårnålar.

Lauren Conrad.

Lauren Conrad har flätan som sitt signum. Den här dagen har hon gjort en tunn, nästan osynlig fläta som hon har fäst med en hårnål på sidan.

 Av: Emilie Hermansson Foto: Stella Pictures, All Over Press