Annons
 

Förenkla din hårvardag!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Stå inte timme efter timme och kämpa framför spegeln. Lär dig de små, enkla men ändå effektiva knepen som ger dig en enklare hårvardag!

Naturlig glans

ruben_vega-ben_trovato5

foto: Ruben Vega.

Rätt borste ger mer glans för att det sprider ditt hårs naturliga oljor. Fluffiga frisyrer bör satsa på en rundborste medan ett lent, rakt hår ska se sig om efter en paddle-borste. Sist men inte minst; svinhår eller kombinationen svinhår/syntet ger allra mest glans.

Annons

Locka inte topparna

vsmakeup6

Victorias Secret S/S 2010

Modellockarna innebär ofta uteslutet arbete. Locka bara mitten av håret och lämna hårbotten och toppar raka, det ger ett mer naturligt resultat.

Omstyling light

02b

Foto: Dropsnap.

En liten förändring gör mycket för att nästan helt byta stil. Har du ofta klassisk hästsvans kan du tupera håret lite lätt med en kam och dra ner snodden så att den sitter lite löst istället.

Extra volym

Bild 1

Foto: Kristin av  Magnus Magnusson för Contributor Magazine.

För extra volym; spraya en root-lifter i hårbotten, böj dig framåt och håll huvudet upp-och-ned när du fönar så får håret ett extra lyft från roten.

Välj efter hårtyp

Bild 9

Foto: Chanel på Style.com

Sist men inte minst; acceptera ditt hår och gör det bästa av det. Har du exempelvis en stor virvel i pannan (likt undertecknad) så kanske inte lugg är klippet för dig?