Annons
 

Frida Skoglund: ”Jag lägger mest krut på att slå in paketen”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
God jul, önskar Frida Skoglund!

God jul, önskar Frida Skoglund!

Baaams skönhetsbloggare Frida Skoglund blir som ett barn på julafton och brukar lägga lite extra krut på att slå in fina paket. Här svarar hon på några juliga frågor.

Var och hur kommer du att fira jul i år?
– Jag firar jul hemma hos mina föräldrar i år, precis som alla andra år. Vi föredrar att ta det lugnt och ”bara vara” på julen och planerar inte dagen särskilt mycket. Vi äter gemensam frukost, myser i soffan, käkar julmat och tittar på Kalle Anka.

Annons

Vad är det bästa med julen?
– Att tassa ner och titta på julgranen runt 05:00, det har blivit en tradition för mig och trots att jag är vuxen känner jag mig fortfarande som ett lyckligt barn när jag sitter där och tittar på granen för mig själv.

Vad önskar du dig i julklapp?
– Jag och min pojkvän blir sambos vid årsskiftet och i och med det önskar vi oss saker till lägenheten. Allt från ljuslyktor till matbord!

Vilken är den bästa respektive sämsta julklapp du har fått?
– Den bästa julklappen är faktiskt lägenheten, vi har letat ganska länge och eftersom vi får nycklarna bara en vecka efter jul ser vi den som världens bästa julklapp som inte kunde komma mer lägligt! När det gäller den sämsta julklappen säger jag som jag sa förra året: Den har jag ännu inte fått!

Har du något billigt och bra julklappstips?
– Sticka en mysig halsduk, gör ett fotoalbum eller baka något. Det kostar inte så värst många kronor! Jag brukar faktiskt lägga mest krut på att slå in paketen, jag hittar på nya varianter varje år och när utsidan uppskattas lika mycket som innehållet vet jag att jag lyckats.

Vem skulle du vilja önska god jul, förutom dina nära och kära?
– Det fina och positiva gänget på Baaam och självklart du som läser min blogg! God jul!

Läs även: Charlotta Flinkenberg: ”Julgranen klär jag som en syriansk brud”

Frida Skoglund visar att vinröda färger är snyggt till blek hy.

Frida Skoglund visar att vinröda färger är snyggt till blek hy.

Av: Rose-Marie Söderlund