Annons
 

Frida Skoglund: ”På nyår är det glitter och lösögonfransar som gäller”

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Gott nytt år, önskar Frida Skoglund!

Gott nytt år, önskar Frida Skoglund!

Baaam har ställt några snabba frågor inför det nya året till våra bloggare. Hur firar de nyår, vad ser de fram emot nästa år och har de några nyårslöften? Här är vad Frida Skoglund svarade.

Hur kommer du att fira nyår i år?
– I Göteborg tillsammans med min pojkvän och våra gemensamma vänner. Vi ska bo på hotell och käka på restaurang. Det ska bli jätteroligt!

Annons

Har du några tips för en bra nyårsfest?
– Umgås med människor du tycker om och lyxa till det med en riktigt god middag. Jag brukar spendera lite extra tid framför spegeln på nyårsafton också, det är en glamourös kväll och jag tycker det är roligt att klä upp sig lite extra!

Hur snygg kommer du att vara på nyårsafton?
– Jag ska ha en svart klänning från Tiger of Sweden och ”Foxy Spikes” från Jeffrey Campbell på fötterna. Till det öser jag på rejält med färg i makeupen. På nyårsafton är det glitter, lösögonfransar och strasstenar som gäller!

Vad har varit bäst med 2012?
– 2012 har varit ett otroligt bra år. Jag har tagit studenten, börjat jobba, varit på en jätterolig bloggresa till Riga med Daisy Beauty, träffat många nya intressanta människor och blivit skönhetsbloggare här på Chic.se! Det är svårt att välja vad som varit bäst.

Vad ser du fram emot med 2013?
– Mycket! Jag ska någon gång under det kommande året utbilda mig till makeup-artist och det ser jag verkligen fram emot.

Har du något nyårslöfte?
– Ja, det har jag faktiskt. Jag brukar inte ha nyårslöften men löftet för 2013 blir att ta körkort.

Läs även: Tutorial: Så fäster du lösögonfransar

Svart klänning från Tiger of Sweden.

Svart klänning från Tiger of Sweden.

"Foxy Spikes" från Jeffrey Campbell.

"Foxy Spikes" från Jeffrey Campbell.

Av: Rose-Marie Söderlund