Annons
 

Fukt och foundation i ett – hurra för den nyheten!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Clarins hydraquench

Är du, liksom jag, stressad på morgonen och hinner inte hålla på och mixtra med flera olika produkter? Har du torr hy som behöver mycket fukt, men känner dig samtidigt glåmig om du inte får addera lite färg som jämnar ut huden? Vill du samtidigt att huden inte ska se ”spacklad” och sminkad ut, utan återfuktad, fräsch och med den berömda ”glow”-känslan? Japp, då tror jag du blir väldigt nöjd med Clarins senaste nyhet: HydraQuench Tinted Moisturizer.

Annons

Det är – precis som det låter – en lätt färgad fuktighetskräm, som länge varit en favorit hos kvinnor. Ger en återfuktad känsla och en transparent look som ändå känns mer fixad än ett helt osminkat ansikte. Produkten har funnit tidigare men nu utvecklats och utrustats med fler ingredienser som arbetar för ännu mer fuktboost och lyster. De verksamma ingredienserna katafray bark och hyaluronsyra (man har dubblat mängden i denna produkt) optimerar den återfuktande processen.

Jag gillar att det är den ultimata produkten för en fräsch vardagslook, som ger min torra hy en fuktboost och en kick i form av den färgade formulan. Vill jag ha en mer sminkad look väljer jag andra produkter, men måndag till fredag är det så här jag ser ut på jobbet. Hemligheten är att inte se för sminkad ut – bara lite snyggare än vanligt, eller hur?

HydraQuench Tinted Moisturizer finns i sju nyanser, så att du lätt kan hitta en ton som passar dig: Porcelain, Sand, Honey och Peach är för dig med ljus hy. Blond, Gold och Bronze är för dig med mörkare hudton. Den är utrustad med solskyddsfaktor, SPF 15. Pris: 315 kr.

Av Charlotta Flinkenberg