Annons
Då släpps nästa säsong av Game of Thrones – och du kommer inte gilla det
 

Då släpps nästa säsong av Game of Thrones – och du kommer inte gilla det

Vi visste att det skulle bli en lång väntan – men inte att den skulle bli så här lång.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Läs också: Game of Thrones är slut – här är fyra serier att ersätta den med

Ända sedan årets säsong av megasuccéserien Game of Thrones har vi frågat oss – när kommer nästa säsong? Att årets säsong blev uppskjuten ett par månader gör dessutom inte att vi känner oss något lugnare.

Annons

Serieskaparna David Benioff och Dan Weiss har redan avslöjat att den avslutande säsong åtta kommer att bestå av sex avsnitt, alla 80 minuter lång eller mer. Och i en intervju med Variety avslöjar nu skådespelaren Sophie Turner, som spelar Sansa Stark i serien, exakt när nästa säsong kommer.

– Vi började filma i oktober så nu är vi kanske klara med en tiondel av scenerna. Nästa säsong kommer 2019, säger hon.

Det betyder alltså att vi kommer att behöva vänta i TVÅ ÅR innan vi får veta vad som egentligen kommer att hända. Kommer Jon Snow och Daenerys Targaryen bli the power couple of Westeros? Kommer Cerseis planer gå i lås eller explodera i hennes ansikte? Kan de enas mot de dödas armé eller kommer de alla att gå under?

Hur ska vi kunna vänta så länge?! Enda hoppet ligger i att en viss George R.R. Martin hinner skriva klart böckerna innan dess. Men dels är det troligare att vi uppfinner tidsresor innan det sker, dels har serieskaparna ändå gått ifrån böckerna och det är inte alls säkert att samma sak kommer hända. Så vi får väl uthärda…

Foto: IBL

 
Annons