Annons
 

Gigi Hadids favoritmat – så äter hon under en dag

Gigi Hadid har ständigt mycket på gång. Nu avslöjar modellen vad hon äter en vanlig dag för att hålla sig pigg och må bra.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Supermodellen Gigi Hadid är just nu hetare än någonsin. Hon är högaktuell med sin kollektion för Tommy Hilfiger och klär omslaget av Harper’s Bazaars oktobernummer. Dessutom har hon ett stressigt yrke med långa arbetsdagar.

Annons

Vi har redan skrivit om hur Gigi tränar för att hålla sig i form. Men hur äter hon för att hålla energin uppe? I en intervju med Harper’s Bazaar avslöjar hon sin favoritmat.

Missa inte! Bilden som bevisar: Mer mat ger mer muskler
Tommy Hilfiger show, Backstage, Spring Summer 2017, New York Fashion Week, USA - 09 Sep 2016

Frukost
Gigi äter alltid frukost eller dricker en kopp kaffe det första hon gör när hon vaknar. Hennes brittiska pojkvän har lärt henne älska klassisk engelsk frukost.

”Jag älskar äggröra och toast, det är så enkelt att göra. Min kille, som är brittisk, har lärt mig tycka om bruna bönor till frukost, så det har jag ätit på sistone”, säger hon.

Träningsrutin
När Gigi var yngre red hon och spelade volleyboll, och när hon flyttade till New York kändes det naturligt att hålla i träningen.

”Jag behöver en sport som kickar igång mig och som jag kan bli bättre på. Därför passar boxning bra för mig”.

Läs även Jessica Almenäs Coca cola-trick – orkar mycket mer
Gigi_hadid

Lunch
Till lunch äter Gigi ofta en sallad, men hon tycker också mycket om hamburgare, så när hon känner för det går hon till hamburgerstället JG Melon i West Village.

”Mitt motto är ‘eat clean to stay fit, have a burger to stay sane'”, säger hon.

Thanks for stopping in @ibitefood ????

A photo posted by JG Melon (@jgmelon) on

Gigis favoritglass

”Det brukade finnas ett Emack & Bolio’s på Houston Street, som är mitt favoritställe när det kommer till glass. Jag älskar deras mintchokladglass och brukade gå förbi där varje dag på väg till gymmet, men så en dag hade de stängt, vilket nästan fick mig att börja gråta. Så nu beställer jag hem en halvliter av glassen då och då istället”.

Missa inte! Hetaste träningsformerna hösten 2016

Middag
När det kommer till middag varvar Gigi hemmakvällar med middag på restaurang.

”Om jag har en kväll ute, tycker jag om att äta middag och dricka drinkar med mina vänner. Jag älskar sushi. Om jag har en hemmakväll tycker jag om att laga mat och kolla på film”, säger hon.

Läs mer
Bilden som bevisar: Mer mat ger mer muskler
Jessica Almenäs nya superpass för synliga muskler
3 personliga tränare avslöjar tipsen de alltid ger sina kunder

Bildkälla IBL

 
Annons