Annons
 

Gina Tricot peppar unga tjejer till fest – se videon här!

En bredare syn på fest och tillåtande partykultur är ledorden i Gina Tricots nya kampanj. I flera kortfilmer får vi följa kvinnliga klubbprofiler under en utekväll – och du kommer bli så festsugen!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Läs mer: Fem stora trender att ha koll på hösten 2016

Med den nya kampanjen och kollektionen ”Claim your party rights” vill Gina Tricot hylla tjejers festande. Märket vill lyfta fram alla olika sätt som tjejer festar på och bredda synen på festkultur. I en serie korta filmer får vi följa med olika kvinnliga klubbprofiler under en utekväll. De berättar om sina festerfarenheter och har olika åsikter, klädstilar och festbeteenden.

Annons

– Kampanjen är en hyllning till fest och vi vill med detta initiativ inspirera till att sudda bort oskrivna regler kring hur tjejer bör festa och inte. Det är okej att vara ute sent eller gå hem tidigt, klä sig i precis det man känner sig bekväm i, vare sig det är klackar eller sneakers och att släppa loss på dansgolvet, säger Gina Tricots PR-chef Alexandra Davidsson i ett pressmeddelande.

Läs mer: 15 sexiga festklänningar att dansa i till helgen

Några av profilerna som syns i filmerna är DJ:n Pauline PAU Högberg, kändisstylisten Sara Biderman och före detta nattklubbschefen Michaela Hamilton. Tjejerna diskuterar bland annat hur man raggar på klubben, hur de ser på alkohol, om de dansar eller inte och vad som är avgörande för en rolig utekväll.

Kollektionen släpps i butiker och online den 20:e oktober.

Läs även:
9 fördelar att festa med din bästa vän
Dags för dagsfest! Så lyckas du med partyt
15 lögner ALLA tjejer intalar sig under en festkväll

Foto: Gina Tricot