Annons
 

Godaste godiset i ett påskägg – alla kategorier!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

topplista-godis

Om några dagar är det påsk. Gör inte misstaget och sleva i lösviktsgodis på måfå, utan välj ut några riktiga godbitar som gör att ditt påskägg blir det som alla suktar efter. Här är mina sockerbombs-favoriter! Beach 2009?! Ähhhh….

Annons

1. Stora Colaflaskor. Min favoritdryck i godisform, kan det bli bättre?! Fantastiskt elegant konsistens, snygg sötma och bra storlek.

2. Sockerbitar. Estetisk form, fyller ut påskägget fint och kladdar inte. Mild vaniljsmak, på gränsen till mesig, men jag kan ändå inte låta bli dom. De chokladöverdragna blir lite för vulgära. Original-sockerbitarna är bäst.

3. Fox Citronkola. Pigg och sur smak. Lagom hård kola som du kan låta smälta länge för maximal njutning, eller så gnager du i dig allt direkt om du är glupsk.

4. Salta nappar. Smågodisets Lilla Svarta, går liksom aldrig ur modet. Den lagom aggressiva sältan är välkommen i en sötsliskig omgivning av geléhallon och snäll choklad. Går – nästan – inte att föräta sig på, vilket är ett gott betyg!

5. Marabou Schweizernöt. Kanske inte är så vanligt i ditt påskägg, men däremot i mitt! Godaste chokladen, alla kategorier, enligt mig. Besk finlirarchoklad med hög kakaohalt faller inte mig i smaken. Det här är ren och skär njutning. Men man blir lätt illamående efter en halv 100-grammare…