Annons
 

Här är tio olika sätt att träna i sommar – helt gratis!

Det behöver inte kosta pengar att träna. Baaam har listat tio olika sätt att träna gratis i sommar.

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 


Leta efter ställen som erbjuder ett gratis första pass
Väldigt ofta låter mindre studios gästerna prova på sin första klass gratis. Är du intresserad av cyklingklasser? Gör en snabb sökning i ditt närområde och du kommer att stöta på ställen som erbjuder ett gratis första spinningpass. Samma sak om du är sugen på yoga, simning eller gym.

Annons


Starta en löpnings- eller vandringsklubb
Nu när vädret är varmare kan du bestämma en löprunda, eller vandra med en vän. Då kan du gå i din egen takt och att svettas med en bästa vän är alltid roligare än att svettas ensam.

löpa


Gå och bada i havet eller i poolen
Sommaren är en perfekt tid för utomhusaktiviteter som simning. Ta ett dopp i en väns pool eller bege dig till närmsta strand för ett dopp. Det kommer inte ens att kännas som att du tränar!


Gratisträna i parken
Runtom i Sverige erbjuder bland annat Friskis gratis parkträning under sommaren. Kika in på deras hemsida för att läsa mer om vilken typ av träning som erbjuds, samt var och när.


Titta på fitnessvideos på Youtube
Baaam publicerar ofta inspirerande träningsvideos med fokus på olika muskelgrupper och med varierande längd för att alla ska hitta något som passar. Givetvis är Internet fullt av sådana videos, så det är bara att söka på egen hand efter helt gratis träning som du kan göra hemma i vardagsrummet!


Signa upp dig på olika fitnesshemsidor för att ta del av material
På exempelvis yogaglo.com kan du signa upp dig för en prövningsperiod om 10-15 dagar. Då får du ta del av allt material som annars kostar pengar. Du kan streama olika instruktionsfilmer, vilket gör att du kan träna var du vill – när du vill.

yogapark


Scanna av din Facebook
Facebook är det perfekta stället för att hitta olika träningsevenemang i närheten av dig. Under sommaren är det exempelvis vanligt att det hålls stora yogaklasser utomhus som är öppna för alla. Gå in på din Facebook och kolla vad som händer under kommande evenemang för att inte missa något!


Let’s Deal och Groupon
Har du inte dessa två appar? Skaffa! Här hittar du ofta mängder av olika rabatter på gym och träningsanläggningar i närheten av dig.


Idrotta på allmänna platser
Utnyttja allmänhetens basketplaner och tennisplaner under sommaren. Organisera en aktivitet med dina vänner, eller gå dit själv och träffa på nya människor att träna med.

basket


Gå ut med hundar
Lägg ut en annons på blocket att du finns tillgänglig för att gå ut och gå med hundar. Det kommer att ge dig mycket motion och kanske en liten slant i fickan. Och att dessutom få gulla med en hund är en ganska härlig bonus i sig, va?

Foto: All Over Press