Annons
 

Jo, det går! Här är 3 enkla steg till fontänorgasm

Det kan krävas en hel del övning för att uppnå fontänorgasm, och det behövs både stor vilja och tålamod. Lägg fokus på att ha en skön stund och lycka till!

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 

Läs mer: Baaam testade nätets mest hajpade sexleksak – så bra var den

Hitta g-punkten

Några centimeter in i fittan, efter framväggen (alltså mot magen) sitter g-punkten. Området kan kännas lite skrovligt på ytan men när du blir upphetsad svullnar och hårdnar det vilket gör det lättare att hitta. Om du behöver hjälp, kolla här: Baaam testar sexleksaker (de blev bäst i test!)

Annons

Läs mer: 9 spännande sexställningar att testa i vintermörkret

Gör ”kom hit”-tecknet

När du stimulerar g-punkten behövs kraftigare stimulering än på andra ställen – tryck, massera eller dra med fingrarna längs framväggen. Gör ett ”kom hit tecken” inuti dig när du har hittat området (eller be någon annan göra det på dig!). Sex bakifrån ger g-punktstimulans, och det finns även särskilda dildos som stimulerar g-punkten.

Håll inte tillbaka

Om det känns som att du håller på att kissa på dig är du helt rätt ute. Tricket är att då bara fortsätta och pressa på lite extra utåt när du är nära orgasm. Krysta en aning när du kommer, det är trycket som frigör fontänorgasmen. Voila! Härligt värre.

 
Annons