Annons
 

Gwyneths franska skönhetsfavoriter

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Gwyneth Paltrow gillar att handla skönhetsprodukter på franska apotek!

Gwyneth Paltrow gillar att handla skönhetsprodukter på franska apotek!

Här är en lista på några av skådespelerskan Gwyneth Paltrows franska skönhetsfavoriter! Hon skriver i sitt nyhetsbrev GOOP:

– Många av de absolut bästa skönhetsprodukterna jag har hittat kommer från vanliga franska apotek. Jag köper alltid på mig massor när jag är i Frankrike, eller ber vänner köpa med sig när de är där.

  • Bioderma Crealine H2O Micelle Solution: – Den BÄSTA sminkborttagningen! Den är doftfri, torkar inte ut eller irriterar huden och tar bort allt ditt smink med några få svep.
  • Decléor Aromessence Baume Spa Relax: – Decléor’s produkter är kända för sina aromaterapeutiska egenskaper. Applicera över hela kroppen precis innan du går och lägger dig för att slappna av i musklerna efter en lång dag.
  • Nuxe Huile Prodigieuse: – Det här är en all-around-olja som kan appliceras över hela kroppen, i ansiktet eller i håret för snabb, återfuktande och glansig fräschhet. Oljan har en ljuvlig, diskret doft och är perfekt precis efter du tagit ett bad, eftersom den absorberas lätt av huden då.
  • Biotherm Aquathermale Spa Body Scrub: – Toppenbra kroppspeeling för duschen.

Klicka här för att ta del av fler av Gwyneths skönhetsfavoriter.

Annons

Av: Rose-Marie Söderlund