25 inspirerande träningsprofiler att följa på Instagram

Älskar du träning? Eller vill du komma igång igen efter ett uppehåll? Här är 25 Instagramkonton du inte får missa!

Instagram är inte bara ett roligt tidsfördriv, det är också en otroligt bra källa till träningsinspiration. Här 25 av våra absoluta favoriter när det kommer till träning och hälsa!

1. @nude_yogagirl yogar naken. Hennes svartvita foton är så snygga att du vill rama in dem och hänga upp på väggen – samtidigt som de inspirerar till träning.

2. @annavictoria bjuder på hälsosam mat, motivation och en hel del träningspepp.

3. PT:n @massy.arias har över två miljoner följare och ger grymma träningstips (och en del kändisträning).

4. @achieving_balance bor i Sydney. Följer du henne får du en mix av träningsaktiviteter. Allt från boxning, löpning, kanotträning till yoga.

5. Baaams @liawall är PT, idrottsmassör och kostrådgivare. Hon älskar att lyfta allt som är tungt och för henne handlar träning och mat om att må bra. Följ hennes vardag och ta del av hennes bästa träningstips och favoritrecept!

Läs mer
11 sätt att göra träningen (ännu) roligare
Så äter kändistränaren för att hålla sig i form
5 minuters tuff magträning att göra varje morgon

6. Du behöver inte älska träning för att känna dig peppad av @emilyskyefit. Här får du tips om både träning och kost.

7. Australienska @amandabisk är yogainstruktör. På hennes Instagram ligger fokus på stretching, hälsa, välmående och att bygga muskler.

https://instagram.com/p/3RJNMHy0R9/?taken-by=twobadbodies

8. Vill du ha korta videos på bra träningsövningar borde du spana in @twobadbodies. Du kommer ha svårt att sitta still, vi lovar.

503 Service Unavailable

9. Baaams PT @fitbyammie bjuder på glad träningspepp, goda recept, tankar om livet och en inblick i hur livet som PT i Stockholm är.

10. Älskar du snygga träningskläder och grym träningsmotivation? Då är det @natalieuhling du borde följa. Du kommer bli peppad!

Läs mer
Så blir det lättare att träna med kettlebells
Det här ska du äta på kvällen – om du vill ha större muskler
Magträning: 9 tuffa övningar som verkligen ger resultat

11. Den vältränande dansaren @mistyonpointe bjuder på otroliga övningar med inspiration från baletten. Ett flöde du verkligen fastnar i!

https://instagram.com/p/BJ8gIK4h04S/?taken-by=msjeanettejenkins

12. En av Hollywoods mest populära PT:s är @msjeanettejenkins. Hon är också nutritionist och ger tips om både kost och träning!

13. @yoga_girl, eller Rachel Brathen, som hon egentligen heter inspirerar dagligen sina två miljoner följare med snygga yogapositioner mot kritvita stränder. Följer du inte henne redan nu, är det definitivt dags!

https://instagram.com/p/BJg5_DKBJHx/?taken-by=jenselter

14. Den New York-baserade träningsmodellen @jenselter är känd för sin vältränade rumpa. Här hittar du många selfies, en del träningstips och mycket träningsmode.

15. Victoria’s Secret-modellen @iza_goulart är verkligen en träningstjej. Bland bilder från catwalks och photo shoots hittar du hennes träningsvideos med grymma träningstips!

Läs mer
7 effektiva rumpövningar som också tränar magen
Fitnessprofilens ultimata övning för fast rumpa
Övningen som tränar mage och rygg samtidigt

16. @tracyandersonmethod är kvinnan bakom Gwyneth Paltrows vältränade kropp. Följ henne för träningstips och motivation.

17. Att följa @hannahbronfman är ett måste om du gillar träning! På kvällarna är hon DJ och på dagarna tränar hon. Hon bjuder även på en hel del recept.

18. @basebodybabes är två personliga tränare från Australien. I deras flöde hittar du träningsmode, recept, hälsotips och grymma träningsövningar.

19. Den svenska träningsbloggaren @fitnessontoast bjuder på hälsosamma recept, tips för välmående och träning.

20. @blogilates har blivit utsedd till en av de fem största fitness-inspiratörerna i världen. Här hittar du mycket pilatesträning och glad inspiration!

Läs mer
Yoga girls bästa hälsotips är så inspirerande
Fitnessprofilens ultimata övning för fast rumpa
5 små förändringar som gör din vecka mer hälsosam

21. Gröna juicer och otroliga yogapositioner dyker upp i ditt flöde om du följer @biancamaycheah. Även ett utmärkt konto att följa om du gillar resor.

22. @gypsetgoddess reser världen runt och gör yoga på några av jordens vackraste platser. Dessutom får du en hel del recept!

23. @kayla_itsines har skapat ett träningsprogram som blivit populärt över hela världen. På Instagram delar hon med sig av träningstips, motivation och grymma resultat från personer som fått en mer hälsosam vardag tack vare hennes träning.

24. Den olympiska skidåkaren @lindseyvonn bjuder på ordentlig hårdträning och en inblick i en elitidrottares vardag.

25. Modebloggaren @lydiaemillen postar väldigt många selfies och modebilder. Men ibland skriver hon även om träning i bloggen, vilket också syns på hennes Instagram.

Läs mer
Jessica Almenäs nya superpass för synliga muskler
Bevisat: Snygga träningskläder gör att du presterar bättre
Därför gör rumpträning att du blir en bättre löpare