7 saker alla som älskar träning känner igen

7 saker alla som älskar träning känner igen

Njuter du av att pressa dig själv i löparspåret och är ditt Instagram-flöde fullt av fitspo? Då stämmer det här förmodligen ganska bra in på dig!

1. Du har alltid håret uppsatt
Blött hår uppsatt i en tofs på huvudet är din standardfrisyr. Du tycker liksom att det känns onödigt att lägga tid på att fixa håret, eftersom du snart ska träna igen. En slarvig hästsvans är din bästa vän!

2. Men din festfrisyr däremot!
När du väl har lite extra tid att lägga på frisyren plockar du fram locktång, hårfön, hårspray, mousse – ja egentligen allt som har med hår att göra. Då passar du på att göra dig extra fin!

3. Du äger cirka 500 träningslinnen

Men tycker alltid att du behöver köpa fler! Och det gäller ju även tights, sport-behåar, skor, jackor, shorts, vattenflaskor…

Missa inte! PT:n tipsar – rumpövningarna som verkligen ger resultat

4. Små chica väskor…
Är supersnygga! Men eftersom du inte får plats med träningskläderna i dem finns det inte så många tillfällen att använda dem på. Sportbagen är din favoritväska.

5. Du älskar söndagsmorgon med långfrukost framför teven
Men efter träningspasset, såklart! Du njuter av att gå upp tidigt en söndag och hinna springa en runda innan alla andra har vaknat.

6. Snygga naglar…
… sitter inte på dina fingrar. Mjuka och lena händer med fixade naglar går inte riktigt ihop med att lyfta hantlar och dra i gummiband på gymmet. Eller hur?

7. Du är ständigt hungrig

Du skulle aldrig gå utan en frukt, nötter eller en bar i väskan. För du vet hur viktigt det är att ha fått i dig tillräckligt med energi innan träningspasset!

Läs mer
PT:n tipsar – rumpövningarna som verkligen ger resultat
Så får du träningen att bli av i sommar – 3 grymma tips
15 färgglada plagg som gör dig extra träningssugen

Bildkälla Thinkstock