Artikeln innehåller reklamlänkar
Här är höstens snyggaste löparskor för alla löpstilar

Här är höstens snyggaste löparskor för alla löpstilar

Äntligen svalt nog för en löprunda. Vi har hittat höstens snyggaste skor för dig som gillar att springa.

Oavsett om du springer lopp eller bara tar en joggingtur i spåret ibland är det viktigt att ha rätt skor. Och visst vill man gärna att de ska vara snygga också? Här är våra favoriter just nu!


Snygga och bra löparskor 2018:

Gel från Asics

Lätta löparskor GEL-Kayano 25 från Asics med gel i häl och framfot och med Guidance Trusstic System-teknologi i sulan för ett mer stabilt och effektivt löpsteg. Läs mer och köp här. (länk till butik)

För neutralt löpsteg

Nike Air Zoom Pegasus 35 passar ett neutralt löpsteg. Zoom Air-enheten ger responsiv stötdämpning som ger extra skjuts till varje steg. Zoom Air-enheten tillsammans med en sluttande häl ger stöd och en mjuk övergång från häl till tå. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Strumpliknande passform

Löparskon Hybrid Runner Wns från Puma är en lätt och smidig löparsko. Ovandelen är stickad och går i ett stycke för en strumpliknande passform. Läs mer och köp här. (länk till butik)

 

Med Lunarlon-foam

Löparsko för ett neutralt löpsteg från Nike. Mellansulan är tillverkad i Lunarlon-foam som ger en mjuk stötdämpning. Läs mer och köp här. (länk till butik)

För långdistanslöpning

Adidas Solar Boost passar bra för långdistanslöpning och har tajt, strumpliknande textilovandel och mellansula i Boost-foam för responsiv stötdämpning som ger extra skjuts i steget. Läs mer och köp här. (länk till butik)

 

För mångsidiga löpare

Edgebounce W från adidas Sport Performance. Ett invändigt passformssystem på iläggssulan gör att du kan lossa eller dra åt passformen efter behov. Stötdämpning med flexibel Bounce i mellansulan. Läs mer och köp här. (länk till butik)

För pronerande löpsteg

Lätta löparskor från Asics som passar för ett pronerande löpsteg. Skorna har en stabil och stödjande mellansula med Flytefoam- och SpEVA-teknologi för långvarig stötdämpning som ger extra skjuts i steget och gel i hälen. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Foto: IBL

Artikeln publicerades först på Allas.se.