Därför är din snippa en superhjälte

Att dina nedre regioner kan pressa ut en person är egentligen tillräckligt coolt, men här är sex andra saker som gör din fifi till rena rama actionfiguren.

Den är stark som satan

Om du undrar hur din muff lyckas pressa ut en hel bebis, förbered ett tacktal till dina slidväggar. De är gjorda av en särskild vävnad som används för att bilda muskler. Det är därför du inte kan bli ”slapp” eftersom du kan stärka dina slidmuskler genom träning (googla Kegel-övningar). Kvinnan med världens starkaste vagina (ja, det är en riktig titel) kan lyfta 14 kg med sina slidmuskler! Förresten, läs det här också, det finns land som ger dig ledigt när du har mensvärk.

Dess lukt innehåller hemliga koder

Har du någonsin tänkt på din muff som en hemlig spion? Dags att tänka om. Doften från dina nedre regioner innehåller en komplex luktkod värdig ett James Bond-uppdrag. Forskning visar att din slida kan få en annan doft under ägglossning, om du äter p-piller eller om du precis haft sex eftersom slidans ph-balans förändras. Och du: Blodigt, kladdigt och superhärligt – våga ligga när du har mens

Bildkälla

Den skyddar sig själv

Din muff är expert på att rengöra sig själv och hålla ph-balansen på en stabil nivå. Den producerar också en sorts naturlig antibiotika och ett slem som dödar och motar bort främmande bakterier som smyger sig in. Om du brukar preppa med massor av vatten och tvål, sluta med det! Den klarar sig utmärkt utan din hjälp.

Läs även: Alexandra, 27: När ska Sverige börja bry sig om min f*tta?

Den vet hur man njuter

Den kan blöda i en vecka utan att dö

Vissa män tycker att det är urkul att säga ”Jag litar inte på något som blöder sju dagar i sträck utan att dö”. Tillåt oss kväva skrattet och säga: Just det! Och det är riktigt jäkla coolt.

Den är självläkande

Om du skär dig i fingret kan såret vara öppet i dagar utan att riktigt läka. Din muff å andra sidan kan bli tilltufsad ”50 shades”-style och kännas bättre redan efter några timmar. Det beror på att den är ett av de mest snabbläkande områdena på hela kroppen. Till och med slidor som spricker under en förlossning läker på ett par veckor.

Bildkälla Flirtmojis