elsa hosk boxning

Elsa Hosk avslöjar: "Så tränar jag helst!"

Svenska toppmodellen Elsa Hosk är kanske mest känd som en av änglarna på Victoria’s secret fashion show. Nu har hon även fått äran att pryda omslaget av deras senaste kalender. I en intervju med Marie Claire berättar hon allt om sitt förflutna som basketspelare. En karriär som började när hon var sju år gammal.

”Jag spelade med klassen över mig och sen, när jag gått klart skolan, var jag professionell basketspelare. Det var dock under en väldigt kort period, jag jobbade nämligen som modell samtidigt.”

Relaterat: Så förberedde sig Gigi Hadid inför Victoria’s secret fashion show

Något vi gärna vill ha koll på när det gäller Victoria’s secret-modeller är vad de helst tränar på gymmet. Elsa berättar att hon älskar att boxas. I likhet med många andra modeller gillar hon också balettinspirerad träning och strechande moves, som pilates.

”Jag älskar boxning, och jag försöker variera det så mycket jag kan. Boxning gör dig ganska tajt och spänd så det är bra att blanda med balett, pilates eller något annat som stretchar ut dig. Jag gillar inte gymmet så mycket och jag måste variera mig mycket så att jag inte blir uttråkad.”

Läs mer:
Träna som en Victoria’s secret-modell
16 tecken på att det är dags att gå till gymmet
Så castas modellerna till Victoria’s secret

Foto: Instagram