Fitnessmodellens ärliga magbild gör succé

Kändistränaren Jen Widerstrom brukar instagramma selfies och bilder på sin vältränade kropp. Nu har hon postat en bild som har fått betydligt fler likes än magrutorna.

Om du älskar träning följer du säkert en hel del hälsoinspiratörer och fitnessprofiler på Instagram. Bland gröna smoothies, yogapositioner och träningsövningar hittar du också mängder av tonade kroppar och synliga muskler. Något som ibland kan kännas motiverande, men många gånger leder till kroppshets.

Missa inte! Modellerna fick nog av kroppshets – tog egna modebilder

Den senaste tiden har flera profiler valt att visa en mer sanningsenlig sida i sina kanaler, för att inspirera andra att bli mer kroppspositiva och belysa att en bild inte alltid visar hela verkligheten. En av dem är fitnessprofilen och kändis-PT:n Jen Widerstrom som just nu hyllas på nätet.

Bilden visar två foton på PT:n i samma kläder, tagna med bara ett par minuters mellanrum, men i olika vinkel.

Läs mer Modellens Instagrambild inspirerar kvinnor att älska sina kroppar

”Vi ser alla ut såhär när vi sitter ner. Bli inte stressad av hur din kropp ser ut i olika positioner. De här fotona togs med två minuters mellanrum”, skriver hon i inlägget.

Jen Widerstrom berättar för Self.com att hon ville dela bilden för att slå hål på den perfektion som finns inom sociala medier och uppmana alla till att fokusera mer på insidan.

Läs mer
Fitnessmodellen visar upp verkligheten på Instagram
Yoga girls bästa hälsotips är så inspirerande
5 tips! Så väljer du rätt sport-behå

Bildkälla @jenwiderstrom