Fitnessprofilens ultimata övning för fast rumpa

Fitnessprofilens ultimata övning för fast rumpa

Här är den ultimata övningen för dig som vill ha en fastare rumpa. Det bästa? Du behöver inte ett enda redskap!

Personliga tränaren och hälsoinspiratören Ashy Bines är känd över hela världen som en förebild när det kommer till träning och hälsa. Hon har egna träningsprogram, driver en webb-tv-serie, turnerar med Ashy’s World Booty Tour och inspirerar dagligen nästan en miljon följare på Instagram.

I en intervju med australiensiska Elle avslöjar hon sin favoritövning för en stark och fast rumpa. Hon kallar den för ”butt raise”.

Missa inte! Yoga girls bästa hälsotips är så inspirerande

Ställ dig på alla fyra, med händerna vid sidan om dig och med böjda knän. Se till att fötterna är axelbrett isär. Håll ryggen rak, spänn sedan rumpan och sträck ut ena hälen i luften medan du lyfter höften, så att dina axlar, din höft och ditt knä bildar en rak linje. Fortsätt att spänna rumpan medan du går tillbaka i startposition. Upprepa önskat antal gånger.

Ni som följer Ashy på Instagram vet att hon gärna lägger upp vackra bilder på nyttig mat. I intervjun berättar hon att hennes gröna smoothiefavorit är en mix av spenat, gurka, frusen banan, avokado, ingefära, citron, kokosvatten och chiafrön. Till sist delar hon även med sig av sitt bästa motivationstips: Att tänka på hur bra du mår efter träningen.

Ett tips som vi alla kan ta till oss, eller hur?

Läs mer
5 minuters effektiv magträning att göra varje morgon
Bevisat: Snygga träningskläder gör att du presterar bättre
Därför ska du äta bananskalet (du kommer vilja testa!)

Bildkälla @ashybines