Gigi Hadid hyllar våra brister i ny träningskampanj

Gigi Hadid hyllar våra brister i ny träningskampanj

Gigi Hadid vill utmana kraven på perfektion och hylla våra brister i Reeboks nya kampanj – kolla in de snygga bilderna här!

Minns ni när Gigi Hadid för några veckor sedan försvarade sig mot en attack i Milano? Nu får hon åter igen användning för sina grymma skills. Modellen är Reeboks nya ansikte utåt och frontar märkets kampanj #PerfectNever.

Kampanjen vill inspirera kvinnor att hylla det vackra i det vi ofta ser som brister och förbättra sig själva utifrån sina egna förutsättningar. Reebok vill också uppmana kvinnor att använda träningen som ett utlopp för negativa tankar och känslor.

Läs mer: Här är träningen bakom Gigi Hadids magmuskler

Även supermodellen Hadid har upplevt de krav på perfektion som ställs på kvinnor i dag, och det är genom träning som hon har funnit ett lugn.

– Att träna är inte bara fysiskt för mig, det är psykiskt. Det hjälper mig att fly från oljudet i mitt huvud. Det är den enda tiden då mina tankar tystnar, säger Gigi Hadid i ett pressmeddelande.

Gigi berättar hur hon tidigare har varit så fokuserad på sina misstag att det bara föder ännu fler misstag och skapar en dominoeffekt, tills hon lärde sig fokusera och ladda om.

– Det var mina misstag och imperfektioner som motiverade mig mest.

Se Gigi Hadid in action i klippet nedanför!

Läs mer: Här är träningen som förbränner mest!

Läs mer:
Så håller sig supermodellen Gigi Hadid i toppform
Video: Fräck reklam från Reebok
Träna som en Hollywoodkändis i 15 minuter

Foto: Reebok