Ida Warg – så tränar hon helst

Ida Warg – så tränar hon helst

Vi ställde Ida Warg inför en rad träningsrelaterade val. Läs hur hon helst håller sig i form!

Små delmål eller ett enda stort mål: Små delmål. Jag är så tankspridd så små delmål är enklare för mig att fokusera på. Ett stort mål känns lätt för långt bort och man tappar fokus och motivation

Träna med vikter eller egen kroppsvikt: Jag kör båda och tycker att en kombination är bäst. Att kunna bära upp sin egen kropp är ju viktigast, men att träna med vikter hjälper mig många gånger att hitta kontakt med musklerna.

Morgonpass eller kvällspass: Kvällspass. Om jag ska träna tungt så kör jag alltid på kvällen. Gillar dock yoga och promenader bättre på morgonen.

Styrka eller cardio: Styrka! Jag har aldrig gillat att köra cardio, men nu börjar jag tycka om det mer och mer så om du frågar mig om ett år kanske jag säger kondition.

Löpband eller utomhus: Löpband! Gillar att ha koll på tid och fart och det är mer skonsamt för mina knän, eftersom jag inte har något bra spår i närheten av där jag bor.

Varmt bad eller bastu: Älskar verkligen bastu. Hela kroppen blir mjuk och varm.

I senaste numret av Baaam, ute nu, kan du läsa en stor intervju med Ida Warg där hon även visar sina bästa tränings-moves! Missa inte!