Malin Gramer om hur Paradise Hotel påverkar hennes träning

Malin Gramer om hur Paradise Hotel påverkar hennes träning

För deltagarna är Paradise Hotel en orgie i fest, men för Malin Gramer är det nästan ett träningsbootcamp.

Läs mer: Sju misstag som förstör din träning

– Det enda man kan göra när man inte jobbar är typ att träna. Det är lite som ett bootcamp. Jag är egentligen aldrig så vältränad som när jag är i Mexico, avslöjar hon.

När ni spelar in Paradise är ni i Mexico i två månader. Hur funkar det med träningen då?
– Det är ju svårt med rutiner när jag är i Mexico. Eller det blir ju andra rutiner. Där försöker jag springa, men det är så jäkla varmt ute. Man får köra tidig morgon eller på kvällen. Jag hade en period när jag sprang på stranden mitt på dagen, i bikini. Det var svinvarmt, men till slut blev det ju en rutin. 

Det är tufft att springa när det är sådär väldigt varmt.

– Och tungt, i sanden. Men jag tycker det är härligt på nåt vis! Att springa precis i vattenbrynet, jag tycker det är jättehärligt.

Vad är hälsa för dig?

– Mitt liv handlar mycket om balans. Jag har fått höra många gånger ”Du kan ju äta precis vad du vill, det är inte klokt!” och jag älskar bakverk och mular gärna i mig tårtor och går på afternoon tea, jag älskar sånt! Men sen är jag också sådan att om jag inte är sugen så behöver jag inte äta. Jag har alltid glass, kakor och choklad hemma för när jag är sugen så vill jag äta. Men om jag inte är det, ja då äter jag inte. Är jag sugen på hamburgare och pommes frittes så beställer jag det. Sen kanske jag inte äter alla pommes friten, men jag bantar aldrig. Jag tränar. Går på yoga, springer och ser till att röra på mig. Och då kan man äta det mesta.

Av: Johanna Boström

Läs mer:
Därför har vältränade singlar lättare att hitta kärleken
Träningsresor är trendigare än någonsin
16 saker du som styrketränar garanterat känner igen

Detta är ett utdrag ur en längre intervju som publicerades i sista numret av Baaam under 2015. Vill du börja prenumerera på Baaam kan du kolla in våra erbjudanden här.