Du behöver:
1 dl kokosolja
1 dl raw kakao
1 dl kokossocker
1/2 tsk vaniljpulver
En nypa havssalt
Så här gör du:
Börja med att sätta kokosoljan i en värmetålig glaskopp. Häll sedan vatten i en stekpanna och placera glaskoppen med kokosoljan i. Värm upp tills kokosoljan är smält (kokosoljan ska vara rumstempererad).
Sätt kokosoljan, kakao, kokossocker, vaniljpulver och havssalt i en mixer och blanda ihop ordentligt. Täck sedan en form med bakplåtspapper och sätt din blandning i formen. Täck sedan din fudgesmet med ett lager bakplåtspapper och pressa försiktigt ihop den söta massan – den ska vara ungefär 1 1/2 cm tjock.
Ta sedan ut fudgen från formen (fortfarande med bakplåtspappret runt!) och lägg i frysen. Då är den klar på ungefär 30 minuter. Skär sedan fudgen i bitar – klart!
Läs mer:
Därför ska sötpotatis vara en given del av din kost
2 nyttiga varianter på ljuvliga lussebullar
Det händer i din kropp efter att du har druckit cola