Veganska och glutenfria chokladkakor med pumpa (20 st)
Du behöver:
2,25 dl krämigt mandelsmör
1,1 dl pumpapuré
0,6 dl lönnsirap
2 tsk krydda för pepparkakskrydda (pumpapajkrydda)
1 tsk vaniljextrakt
0,25 tsk havssalt
1,1 dl små mörka chokladbitar
Såhär gör du:
Sätt ugnen på 175 grader och förbered två plåtar med bakplåtspapper. Blanda alla ingredienser i en medelstor bunke och rör tills smeten är jämn. Häll i chokladbitarna till sist. Klicka ut smeten på plåtarna med hjälp av en sked och låt kakorna vara inne i ugnen i 12-15 minuter. Låt kakorna svalna helt innan du tar bort dem från plåtarna.
Läs mer:
Här är de sju övningar som bränner flest kalorier
Supertricket: Så får du avokadon att mogna fortare
9 smarta tricks som håller dig varm (det fungerar!)
Foto: Popsugar