Yoghurtpannacotta med lime och jordgubbstopping
3-6 portioner
Ingredienser

2,5 dl mjölk
2 dl grekisk yoghurt
3/4 msk gelatinpulver
1,5 tsk vaniljpulver
1,5 msk honung
Rivet skal från 1 lime
Topping
2 dl jordgubbar
en nypa vaniljpulver
Gör såhär: Häll en deciliter mjölk i en skål och blanda med gelatinpulver.
Värm upp resten av mjölken i en kastrull tills det sjuder och blanda ner vaniljpulver och honung. Rör ner gelatin- och mjölkblandningen och rör om tills allt är blandat.
Ta av kastrullen från plattan, låt svalna en stund och rör sedan ner yoghurten och limeskalet och blanda till en slät konsistens.
Häll sedan upp i portionsglas och ställ in i kylen tills de har stelnat, det tar minst två timmar.
Hacka jordgubbarna i tärningar och fräs på dem i en kastrull tillsammans med vaniljpulvret. Lägg på de varma jordgubbarna på pannacottan och njut!
Foto: All Over Press